UBIĆE MI DETE, HOSPITALIZUJTE JE ODMAH! Zolina majka van sebe nakon Miljaninog skandaloznog snimka gde ga sahranjuje, poslala hitan apel!
Printscreen

Miljana Kulić šokirala je javnost kada je na svom Jutjub kanalu objavila snimak na kojem "sahranila" živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskinula u "Zadruzi" i zbog kojeg je diskvalifikovana iz rijalitija.

Naime, ona je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gde je otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom u crno - beloj boji.

Nakon svega ovoga kontaktirana je majka Lazara Čolića Zole, Bosa, koja je bila jako uznemirena nakon ovoga što je Miljana uradila.

- U šoku sam skroz, van sebe sam od kad sam videla šta je Miljana uradila. Odakle joj uopšte ideja da to uradi ja ne znam, odakle joj to u mozgu. Od kad su mi pokazali ja sam skroz izgubljena, ne znam gde bijem i šta radim uopšte! Pa i ona je majka, kako to nečijem detetu da radi ja ne shvatam. Mada ona i nema u svesti da ima dete, ne ponaša se tako uopšte! Laže da me je zvala da mi izjavi saučešće, ona sve laže i folira. Apelijem da joj neko pomogne, nadležne instutucije treba da urade nešto. Ona kad je izašla iz "Zadruge" rekla je da će ubiti Lazara i ja se plašim da će se to i desiti. Pa u rijalitiju u nekim trenucima da je imala nož ili pištolj ubila bi ga! Ko bi je sprečio, obezbeđenje kad bi stiglo?! Šta da vam kažem, ne oglašavam se ali nakon ovog sam morala prosto! U šoku sam i nije mi dobro od kad sam onu sliku na grobu videla - rekla je za pomenuti portal potrešena Bosa.

Podsetimo, buran odnos Lazara i Miljane završio se neslavno kada je ona u jeku nervnog rastrojstva udarila zadrugara štiklom u glavu pri čemu je mogla i oko da mu iskopa, užasne scene u Zadruzi naišle su na veliku osudu javnosti.

OTKRIVEN FILIPOV PAKLENI PLAN! Car poslao Maji Marinković tajnu poruku, isplivalo u javnost, a ovo je nameravao od početka da uradi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Nena

20.01.2022 14:30

Dokle ce ova ludaca da hoda slobodno. Nedaj boze ubice nekog. Ona je za psihijstriju. Nazalost ,nije kriva sto je bolesna. Ali treba neka da povede racuna o tom ,dok nebude kasno.

Dex

20.01.2022 15:21

U ludnicu ovu budaletinu da ne bude kasno

Sremac

20.01.2022 16:08

Tu bolesnicu pod hitno zabraniti da izlazi u javnost u lazu pod hitno ludaca

Lana

20.01.2022 19:20

sad ce teta Milica da je uvede u Zadrugu,pa da ludaca dovrsi zapoceto! uzas sta narod mora da gleda,a krevet u ludri vapi za njom!