TRETIRALI SMO GA KAO BRATA! Oglasio se Tarin prijatelj nakon što ga je Ša javno isprozivao, a onda otkrio nešto što će repera dodatno razbesneti!
Printscreen

Letos, nakon skandala u Severnoj Makedoniji, prvo su se oglasili prijatelji Tare Simov i potvrdili njenu verziju priče o haosu sa Ša, koji je nastao na proslavi rođendana njegovog najboljeg druga, a sada je sve dobilo novi epilog.

Sinoć, tokom jedne u nizu svađa Tare i Ša, oni su se dotakli njenog druga Stefana Lazarova, koga je Ša optužio da je neveran svojoj devojci, ali ga i nazvao lažovom zbog toga što je potvrdio Tarinu priču. Stupili smo u kontakt sa njim, a on nam je otkrio šta misli sada o reperu.

TRETIRALI SMO GA KAO BRATA! Oglasio se Tarin prijatelj nakon što ga je Ša javno isprozivao, a onda otkrio nešto što će repera dodatno razbesneti!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta da kažem, lik uvek sumnja u Taru. Mi smo najbolji prijatelji, ja imam vezu preko 5 godina i kad je on bio na mom rođendanu, mi smo bili baš fer i kul sa njim. A ovo što priča da me je grlila na snimanju spota su gluposti. Evo, sad imamo i pesmu koja treba da izađe, možda će mu i to smetati. Žao mi je, zato što uvek kad se vidimo, pozdravi se imamo baš ono respekt. Mislim da jednostavno ne veruje Tari, a ni ona njemu i to je to. Vidim i da Tara kaže da ga ne voli i to je to. ali treba da se zna, kad god je dolazio kod nas u Makedoniju, mi smo ga tretirali kao da je naš brat, zato mi je malo krivo što priča ovako, ali eto, živ bio - poručio je Stefan.

DRAGOJEVIĆU POZLILO! Dejanu nije dobro, ne može na noge, zadrugari pritrčali da mu pomognu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading