GAZILA JE MENE I MOJU MRTVU ĆERKU! Otkrivena najveća brutalnost Dalile Dragojević, nije imala milosti prema njoj: Nikada neće dobiti oproštaj!
Printscreen

Budući da mesecima unazad cela Srbija i region bruje o Dalili Dragojević i njenoj javnoj preljubi koju je počinila pred mužem u "Zadruzi", mnoge poznate ličnosti su dale svoj sud i viđenje ove cele skandalozne i šokantne situacije, a jedna od njih je i Eva Ras.

Naime, glumica se oglasila i prokomentarisala trenutno najntrigantniji par u Srbiji, a za Dalilu definitivno nije imala lepe reči.

- Ona je moj neprijatelj... Ja sam bila u emisiji "Upoznajte Parove" kada je ona blatila moju mrtvu ćerku, i ja to njoj ne mogu da oprostim nikada. Ona sada meni može da se udvara koliko hoće. Ona je gazila ožalošćenu majku zajedno sa pokojnom ćerkom... Ja joj želim svako dobro, ali ne želim o njoj da pričam - poručila je Eva, a onda ipak prokomentarisala ljubav i brak Dragojevića. 

Podsetimo, Eva Ras i Dalila Dragojević su se sukobile pre nekoliko godina uživo u programu, kada je Dalila vređala glumicu i na izuzetno ružan način govorila o Evinoj pokojnoj ćerki Kruni, koja je nažalost preminula sa samo 24 godine.

NEĆE STATI DOK MU NE OGULI KOŽU S LEĐA! Roditelji Aleksandre Subotić sude se godinama, otkriveno zbog čega, a evo koja cifra je u pitanju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mm

27.12.2021 14:49

dalili nista nije sveto to je satana i odron