DA JE CAR MOJ SIN, NE BI MI UŠAO U ULICU, KAMOLI U KUĆU Osman Karić i Jovana brutalno o svim dešavanjima u Beloj kući, a evo šta su rekli i za Stefana
Alo

Osman Karić i Jovana Ljubisavljević ugostili su premijernu ekipu u luskuznoj vili Karića na Zvezdari, a oni su tom prilikom komentarisali dešavanja u Beloj kući.

Na samom početku prokomentarisali su turbulentan odnos i žestoke svađe i okršaje Maje Marinković i Filipa Cara.

- Da je Car moj sin ne bi mi ušao u ulicu, a ne u kuću. Maja je opsesivna, sa svakim momkom sa kojim isto se ponaša. Taki treba da je vodi kod doktora da se pozabavi sa njom malo - rekao je Osman, a Jovana se nadovezala.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Možda je ušla u vezu s namerom da povredi Janjuša, da mu se osveti. Koliko god to bilo pogubno po Cara i Maju, Janjušu je sada laknulo. Mada se nikad ne zna šta će biti - rekla je Ljubisavljevićeva, a onda su prokomentarisali Stefanovo ponašanje u rijalitiju.

- Jako sam zadovoljan Stefanom ove godine, mnogo je aktoivniji za stolom nego pre. Sviđa mi se što poštuje dogovor koji ima sa Jovanom i nadam se da neće imati neku aferu tamo i da će ga Jovana ovde sačekati - kaže Stefanov otac, a Jovana dodaje:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ponosni smo na Stefana, pratimo ga i ima realan pogled na sve. Nije se pogubio, ne pada pod uticaj drugih zadrugara. Stefan nije mali, on sve zna i vidi i baš zbog toga tako dobro pliva u svemu tome... - poručila je misica, a Osman je za kraj prokomentarisao vezu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

- Milica ne ide uz Mensura, ona je mlada, svega je željna, on je neće izmeniti i ja nisam za tu vezu od samog početka - rekao je Karić.

PSIHIJATAR PROGOVORIO O MAJI MARINKOVIĆ: Mogu se desiti i samoubistva, duševno oboleli pacijenti dižu gledanost!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Slavko

26.12.2021 22:56

Čuvaj ti lisicu da ne davi petlove po Beogradu.

Bošnjak

08.01.2022 15:26

Cuva je on u vili, u krevetu i u bazenu.