UBIĆU TOG GADA! Siniša Kulić očajan zbog ćerke, zapretio Miljaninom bivšem nikad brutalnije, Marija otkrila Zolin skandalozan potez koji je sramno prećutao!
Printscreen

Miljana Kulić po drugi put je napustila "Zadrugu" ove sezone, mada je to ko zna koju put da beži ili bude diskvalifikovana iz rijalitija. Dok je prvi put pobegla zbog dečka Lazara Čolića Zole, ovog puta je upravo zbog njega diskvalifikovana.

Naime, njeni roditelji Marija i Siniša očajni su zbog poteza svoje ćerke, ali za sve krive Zolu, kom neće ostati dužni.

UBIĆU TOG GADA! Siniša Kulić očajan zbog ćerke, zapretio Miljaninom bivšem nikad brutalnije, Marija otkrila Zolin skandalozan potez koji je sramno prećutao!

Printscreen

 

- Siniša i Marija su očajni. Miljana je ostala bez novca, bez honorara koji bi do kraja rijalitija iznosio 100.000 evra, jer je po nedelji imala 2.500 evra. Umesto para od kojih je planirala da sinu Željku kupi stan, uvalila se u dug od 50.000 evra. Siniša je u napadu besa rekao: 'Ubiću tog gada kad izađe, pa nije Miljana sama na svetu'. Prvi put izašla je iz "Zadruge' kako bi uvela Zolu, pa joj je produkcija zbog takve odluke smanjila honorar da bi platili i njenog dečka - rekao je izvor blizak porodici Kulić za Svet.

Podsetimo, Miljana je štiklom razbila Zoli glavu, nakon čega je produkcija rešila da je izbaci iz rijalitija i potraži od nje 50.000 evra.

PREKRŠILA STROGO PRAVILO U RIJALITIJU! Maja skinula bubicu i obelodanila tajne koje je dugo čuvala, zadrugar šokiran priznanjem!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Čili

10.12.2021 12:22

Kako Miljana da bude normalna kad joj ni roditelji nisu baš svoji.Ludacima uvek neko drugi kriv.

mm

10.12.2021 13:26

i treba sinisa dosta je on tvoje dete urnisao

Iytina

10.12.2021 13:57

Gradovi ste vi kao roditelji jer niste lečili ćerku nego je pušta i u rijaliti da vam zarađuje pare

Ђура

10.12.2021 14:20

Паразити , злоупотребили сте своје дете . Искључиви сте кривци . Нема више машине за прављење пара .

Raso

10.12.2021 14:36

Za Pravosudje i Policiju. Kako je moguce da taj matori kreten preti Lazaru Colicu javno smrcu.To nema nigde u normalnom svetu.Poslali bolesnu cerku u rijalitije da im donosi pare a oni sede kuci.