UBIĆU NEKOG, NAPRAVIĆU MASAKR! Dalila bacala sve pred sobom, pobesnela kad je saznala za Martinu i Dejana (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ona je počela da histeriše, lomi po rijalitiju i preti da će pobiti sve i napraviti masakr ukoliko je ne puste da izađe iz “Zadruge”.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Pusti me, pusti me, pusti me! Hoću da idem kući odavde! Momentano da me pustite, ubiću nekog. Odmah! – vikala je Dalila dok su zadugarici i pripadnici obezbeđenja pokušavali da je smire.

Međutim, ona je uspela da se otme, pa je nastavljala da lomi prozore po dvorištu imanja.

Dalila je skičala i vrištala histerično, a onda je počela i da plače.

- Sklonite se, hoću kući. Sklonite se od mene. Neću ostati odve ni sekunde. Ukoliko me ostavite ovde, ubiću nekog ovde.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Kada se malo smirila, Dalila je počela da objašnjava zbog čega je poludela:

- Jesam luda, e sad ću biti luda do kraja. Čupa me obezeđenje ko da sam ja nekog ubila. Ako me ne puste, ja ću napraviti masakr! Tu će (Dejan) da mi priča o emocijama, a ovako će da radi druge stvari. Reši se mene pi*do, pa pravi nov priču. A ne preko mojih leđa. Preko mojih leđa ćeš se vaćariti, a za stolom ćeš pričati da sam ja ta koja radi sve loše. Od mene pravi najgoru. Umesto da kaže; ova ku*vetina me ne zanima od kada kada je uradila to, to i to. Kraj! Ideš dalje. A ne pričaš o svojim osećanjima.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Zbog čega praviš sr*nja, kreni sa mnom - pitala ju je Matora.

- Neću, hoću kući! Neću više! Hoću kući! - urlala je Dalila.

- Smiri se - nastavila je Tomićeva.

- Oni će meni da prave začkoljice i da mi se smeju iza leđa... Budem li se vratila u kuću, napraviću lom. Neće više biti Dalile. Jesam luda? Biću luda do kraja! Tu će da priča o emocijama, a da pravi druge stvari. Reši se mene, p*zdom pa onda. Dosta sam ja karta za ulaske! Ja ću da vam dajem na značaju, a vi budite žrtve! Preko mojih leđa će da se vaćari, a meni da priča da ima osećanja. Od mene pravi najgoru. Reci: "Ova k*rvetina, to, to i to" i ideš dalje. A ovamo priča kako je neko dobar, inteligentan (Martina)... - nastavila je da histeriše Dragojevićka.

BONUS VIDEO:

ZOLINA NOVA DEVOJKA ROBIJALA U ŠVAJCARSKOJ Nevena radila u Bujanovcu, pa završila u Zadruzi!

Komentari (3)

Loading
Kaja

02.12.2021 11:48

Zla, pokvarena i podla žena. Ako ovo nije "ludilo", onda bih molila psihologe i psihijatre da mi objasne o čemu se radi kod ove žene? Povredila je Dejana psihički, fizički nasrće na njega svaki dan i ti njeni nasrtaji će jednom biti mnogo kobni. Reagujte na vreme, nemojte posle analizirati ko je kriv i što je dovelo do toga. Maknite od Dalile "psihijatre" Matoru i Anđelu, one ni same sebi nemogu pomoći (Matora tone iz godine u godinu,živi u mašti,ogorčenosti i pijanstvu, a Anđela je devojka bez emocija koja traži samo kadar nebi li i ona kao mnoge pre nje postala "poznata" jednu sezonu).

ZOKA

02.12.2021 12:41

Monstrum zena i jeste luda glumata za medalju sta HOCE od Dejana a ona se j..... na metar od njega pa da li je to normalna osoba. FUJ.