ZOLINA NOVA DEVOJKA ROBIJALA U ŠVAJCARSKOJ Nevena radila u Bujanovcu, pa završila u Zadruzi!
Foto: Youtube/Printscreen

Nevena se, inače, predstavlja kao modna dizajnerka koja je svojevremeno radila kao plesačica i promoterka, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Savićeva je u jednom momentu potvrdila govorkanja da je bila u zatvoru u Švajcarskoj.

- Čula sam od Iska da se to pričalo i on mi je to rekao u lice. Istina je, jesam bila u zatvoru u Švajcarskoj, ali sam imala hranu i piće. Radila sam u klubu, nisam imala papire, pasoš mi je bio u drugoj torbi, uhapsili su i mene i sve devojke iz Srbije. Nikada se nisam bavila najstarijim zanatom, a kao go-go igračica jesam radila - ispričala je ona tad u rijalitiju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Podsetimo, nedavo se oglasio i potencijalni zadrugar Branko Gerov.

- Ona je mene kontaktirala preko Instagrama i dopisivali smo se, ona je rekla kako joj treba reklama za neku modnu kolekciju i ja sam je preporučio za ulazak u Zadrugu, jer sam ja tada već potpisao ugovor. Otišli smo na razgovor i na ručak, posle smo otišli do mene - izjavio je Branko za "Srbiju Danas", pa otkriva da mu je Nevena ispričala ceo svoj život.

- Rekla mi je da nema sjajnu prošlost, a ja sam rekao da niko od nas nema, i tada mi je priznala da se bavila prostitucijom u Švajcarskoj i Bujanovcu, a bila je čak i hapšena zbog toga, sve mi je ispričala, ma k*rvetina - šokirao je Gerov.

BONUS VIDEO:

DALILA ZATVORILA DEJANA U PUŠIONU, PA GA TUKLA Ti si mi meta, ćelav ćeš izaći! (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading