ŽELIMO OSMORO DECE Maja i Alen spremni za veliku porodicu!
Printscreen

Iako su mnogi sumnjičavi kada je budućnost  rijaliti parova u pitanju, čini se da Maja i Alen pobijaju tvrdnje da su takve veze osuđene na propast. Naime, nekadašnji cimeri i zadrugari sada su supružnici koji će uskoro postati i roditelji.

- Mi smo i u rijalitiju maštali o ovome i to nam se sada dešava. Srećniji smo nego ikad i uživamo u svakom momentu - rekla je Maja za „Rijaliti plus“, s čim se njen suprug Alen složio.

ŽELIMO OSMORO DECE Maja i Alen spremni za veliku porodicu!

- Svaki dan, svaki trenutak koji provodimo skupa nam je prelep. Nisam očekivao da mi sa nekim može biti ovoliko lepo - dodao je budući otac.

- Obožavam decu i očekujem da će ih biti još. Najmanje pet ćerkica i tri sina. Ali eto, ja sam Crnogorac, pa se desilo da mi prvo bude i  muško, što je san svih nas - rekao je s osmehom Alen, i dodao da Maja nije zahtevna trudnica:

- Nije razmažena koliko bih ja voleo da jeste i koliko se trudim da od nje to napravim. Maja je divna i puna razumevanja za sve i zaslužuje još veću pažnju nego što joj trenutno pružam - kaže Alen, na šta se nadovezala njegova supruga.

- Nervira me jedino to što igra soni plej-stejšen - rekla je kroz smeh za „Rijaliti plus“ Maja. Na pitanje da li bi ga pustila u Zadrugu 5, bez razmišljanja odgovara:

- Ni u ludilu! Mi ne možemo jedno bez drugog - dodala je ona, a Alen nam je otkrio koliko ga je veza s Majom ozbiljna.

ŽELIMO OSMORO DECE Maja i Alen spremni za veliku porodicu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ranije nisam viđao kuću, služila mi je samo da prespavam u njoj, međutim danas je to sve drugačije. Veza sa Majom, sad već i brak promenili su me iz korena. Moj život je bio bez cilja, a sada je dobio smisao - zaključio je budući otac. 

MUŽA STAVLJAM NA MESTO KOJE JE ZASLUŽIO! Jovana Jeremić otvoreno o porodičnim odnosima, modi i negativnim komentarima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading