NE VIDI MENSURA I MILICU ZAJEDNO U BUDUĆNOSTI! Majka najmlađe zadrugarke besna kao ris, spremna da se obračuna sa Minom, a žestoko potkačila zeta!
Foto: Alo/ilustracija

Prethodne dane u "Zadruzi 5", između ostalog, obeležile su brojne žestoke svađe Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, koje su trajale sve do danas, kada su u krevetu izgladili odnos i pomirili se. Međutim, čini se da sve probleme stavljaju pod "tepih", zbog čega se iznova i iznova raspravljaju. Mensur je poprilično ljubomoran, a Milica začuđujuće hladna, ali jedno ime im se gotovo svakodnevno provlači kroz svađu - Mina Vrbaški.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Mina vrlo direktno i surovo komentariše ovaj odnos, a to je zapalo za oko i Miličinoj majci - Ani Veselinović, koja se oglasila i otkrila da planira tome stati na put

- Iskreno, uopšte nisam ispratila te njihove svađe, samo znam da Milica nije navikla na takve odnose, nije to mogla videti ni u porodici. Pravo da vam kažem, malo mi je čudno da se ona uvek pomiri nakon tih svađa, ne znam zbog čega je tako. Ne znam do čega sve može doći u tim svađama, ništa nije isključeno, videli smo kako je izgledala njegova veza sa Minom, do čega je sve tu dolazilo - rekla je ona.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

S obzirom da se Mina Vrbaški neretko spominje tokom njihovih najžustrijih rasprava, Miličina majka nam je prokomentarisala i otkrila kakvo mišljenje ima o bivšoj zadrugarki:

- Upravo sam dobila jednu Mininu izjavu. Mina je počela mnogo da se meša, to ću ja da rešim spolja, ja ću tome da stanem na put onako kako ja mislim da treba. Ne sigurno na neki nasilan način, ali onako kako ja smatram da treba! Milica sigurno nema ništa protiv nje, ja to tvrdim, jeste izjavila da želi da dokaže da nisu sve devojke od 17 godina kao Mina Vrbaški, ali je time samo želela da kaže da nemaju sve devojke takvu prošlost, ništa više - rekla je Miličina majka.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ana nam je takođe otkrila da ne vidi budućnost veze Milice i Mensura, ali da je čula i pregršt pozitivnih komentara na Mensurov račun. Međutim, vidno izrevoltirana Mininim izjavama, osvrnula se na njeno gostovanje u jednoj emisiji  kada je Vrbaški pokazala jedan od klipova sedamnaestogodišnje Milice.

- Na tom se snimku ne vidi lice! - rekla je Miličina majka kratko.

DALILA JE OPASNA, ONA JE REINKARNACIJA AGATE KRISTI! Vesna Rivas progovorila o prošlosti Dragojevića, otkrila da su od početka osuđeni na propast!

Komentari (0)

Loading