DALILA JE OPASNA, ONA JE REINKARNACIJA AGATE KRISTI! Vesna Rivas progovorila o prošlosti Dragojevića, otkrila da su od početka osuđeni na propast!
Printscreen

Ove nedelje u najgledanijem ''Vikend Jutru'' na televiziji Pink, voditeljka Jovana Jeremić ugostila je pevačicu i rijaliti zvezdu Vesnu Rivas, koja je iskoristila priliku da žestoko oplete po Dalili i Dejanu Dragojeviću.

Printscreen

 

- Dalilu Mujić Moreno Dragojević, ako neko poznaje, to je Vesna Rivas. Ni Huso je ne poznaje koliko sam je ja upoznala, a kamoli ovaj mali Dejan. Ona da je rođena na drugom mestu u drugim okolnostima, ona bi sada bila broj jedan javna ličnost na sceni, koja bi igrala i pravila haos. Ima takav kod, ali ostala je zarobljena u sebi u ta četiri zida na relaciji Tuzla - Beč - Bugojno - Bijeljina i sada Beograd. Ona mora da bude deo javnosti, ima kod da se nametne. Ta opna od njenih želja i snova raste da se sama oko nje obavila. Bravo za produkciju Zadruge koji su joj dali prostora da se sve to prikaže - priča Vesna.

Printscreen

 

- Ljudi su zbunjeni njenim likom i delom. Opasna je mala, kao da je u srodstvu, možda i jeste reinkarnacija Agate Kristi. Agata Kristi je čak išla do tri lika kad zamisli, a Dalila Mujić je ušla u ovaj rijaliti i želela da se reši Dejana. Ona se sa Dejanom venčala jer joj je bio potreban za rijaliti. Nikad neću zaboraviti kada su pričali kako im je buduće zanimanje upravo rijaliti. Sada kad mora da se suoči sa stvarnošću, njoj smeta Dejan Dragojević. Želela je to da sprovede u spoljnjem svetu, ali ne može. Oni su živeli od tih nekih nazovi fanova - otkriva Vesna Rivas.

LEPOTA JE KLETVA! Sanja Stanković šokirala izjavom! Starleta pod dejstvom magije, traži pomoć od vračare

Komentari (0)

Loading