PLAŠIM SE ŠTA ĆE BITI DALJE! Stanija o Majinom učešću u rijalitiju i otkriva da li je poslušala njene savete!
Foto: Printscreen/instagram

Ulazak Maje Marinković, pre samo nekoliko dana, izazvao je totalnu pometnju i promenio tok dešavanja u najgledanijoj sezoni do sada, ''Zadruzi 5''. Naime, mnogo se spekulisalo o njenom ulasku, neki su se radovali, neki baš i ne, ali je jedno sigurno, niko nije ostao imun na to da je ona sada ravnopravni rijaliti učesnik kao i ostali zadrugari.

Vest da su se Filip Car i Maja Marinković pomirili, odjeknula je i raširila se kao plamen, a reakcija Dalile Dragojević na saznanje da su ponovo zajedno, mnoge je ostavila bez teksta. Sama činjenica, da je mnogo dobra Majina drugarica, Stanija Dobrojević pripremila Marinkovićevu za ulazak, takođe je mnoge zapanjila.

PLAŠIM SE ŠTA ĆE BITI DALJE! Stanija o Majinom učešću u rijalitiju i otkriva da li je poslušala njene savete!

Foto: Printscreen/instagram

 

Stanija je sada prokomentarisala Majin ulazak u rijaliti, njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i sva aktuelna dešavanja od njenog prvog koraka u Beloj kući ove sezone, na šta se Stanija rado odazvala i prokomentarisala:

- Maja je fantastična za sada! Ulazak je uradila sve baš kako smo pričale! Totalna dominacija! E sad, situacija se odvija prebrzo. Ono što smo isplanirale do superfinala, odigralo se sve u 3 dana pa se plašim sta će biti na dalje?! Želela sam da duže bude solo igrač, jaka i da ih sve vrti oko prsta, međutim, ne može ona protiv svojih emocija. Janjuš joj je bolna tema od koje beži, a sa Carem želi da bude! Kako god bilo, ne želim da je gledam da više plače i pati. A što se Dalile tiče, narod je željno očekivao Majin ulazak da Dalili pomrsi konce, a što su želeli to su i dobili! Mislim da je ovo nadmašilo svačija očekivanja i da više niko ne zna kako će se dalje odvijati situacija! - rekla je Stanija.

PLAŠIM SE ŠTA ĆE BITI DALJE! Stanija o Majinom učešću u rijalitiju i otkriva da li je poslušala njene savete!

Printscreen

 

Kada je reč o pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara, Stanija nije mogla da zaobiđe tu temu, pa je i to rado prokomentarisala:

- Ja lično nisam bila za to da se Maja miri sa Carem, iz razloga što nijednu devojku nije poštovao i ne bih volela da je povredi, jer Maja je već dosta povređena i mislim da zaslužuje da bude srećna. Međutim, to je jače od nje, nju Car radi i ona želi da bude sa njim! Pa gledaćemo sta će biti dalje - zaključila je Dobrojevićeva. 

BONUS VIDEO: 

VANREDNI ULAZAK U ZADRUGU! Šuška se da ove subote ulaze učesnici koji će pomutiti sve konce u Beloj kući

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading