KO JE ZAPRAVO FILIP CAR? Otkriveno čime se bavio pre "Zadruge" i odakle je!
Kristijana Ćaćić

Rijaliti ,,Zadruga" iznedrio je mnogo poznatih ličnosti koji su obeležili svoje učešće raznim skandalima, prevarama, tučama, teškim i potresnim ispovestima, a milionski gledaoci ovog formata su se bukvalno poistovetili sa njihovim omiljenim ličnostima.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Tako je u rijaliti ,,Zadruga 4" ušao Filip Car, koji je svojom pojavom pobrao sve simpatije ženskog dela. Istetoviran, visok i krupan, sve što jedna žena može da poželi od muškarca, a još i temperamentan, pa prosto kao stvoren za ženski svet. Filip je svojim učešćem u rijalitiju napravio nekoliko velikih kikseva, pa je zbog svojih pogrešnih izbora izašao bez prebijene pare. 

Filip inače dolazi iz Crikvenice, mesto pored Rijeke, rođen je 14.09.1993. a radio je kao obezbeđenje u klubovima. Car je sebe predstavio kao ,,opasnog momka" koji je odrastao na ulici, a o svojoj burnoj prošlosti otvoreno govori.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Međutim, nakon što je prošao težak put u životu, suočio se sa mnogim nedaćama, Filip je odlučio da uđe u rijaliti, gledajući na ovaj projekat kao rehabilitaciju i put u kom će ponovo pronaći smisao života. 

Car je pored burnih reakcija, ipak uspeo da osvoji mnoge devojke, pa je tako odmah po ulasku pobrao simpatije Mine Vrbaški, Sanje Stanković, Aleksandre NIkolić, a kasnije i Maje Marinković. Posle napete i žestoke borbe u rijalitiju, iz kog je izašao bez dinara, Car je doneo odluku da ponovo uđe u rijaliti.

Printscreen

 

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" je ujednom i poslednja sezona ovog formata, a Filip Car se ponovo vratio na isto mesto gde je započeo. Međutim, ovog puta sve je bilo drugačije, Car je imao vezu sa Majom Marinković, a potom je uplovio u intimniji odnos sa Dalilom Dragojević, koja je zbog njega ostavila svog venčanog supruga Dejana Dragojevića. 

Porodica ovog intrigantnog zadrugara još uvek nije progovorila o potencijalnoj snajki Dalili i da li će se ona po završetku rijalitija uputiti sa njim u Crikvenicu.

BONUS VIDEO:

CELU NOĆ SMO SE LJUBILI! Dalila priznala da je prošle noći prevarila Dejana

Komentari (3)

Loading
Vejo

26.10.2021 18:08

Običan klošar.Takvi su danas moderni ali samo ženama lakog morala.

Ruzica

26.10.2021 18:13

Pa ti rijaliti programi kvare nasu decu jer se u njih uvodi kojekakav sljam, cast izuzecima.