BURAN KRAH BRAKA OSTAVIĆE POSLEDICE Evo koju imovinu će deliti Dalila i Dejan nakon razvoda, a svi se pitaju kome će pripasti ovo!
Printscreen

Odnos bračnog para Dalile Dragojević Dejana Dragojevića ne prestaje da intrigira javnost od kako je ona postala bliska sa Filipom Carom u "Zadruzi", te istakla da je shvatila da je njen brak bio samo farsa što je naišlo na veliku osudu javnosti budući da nije prva koja čeka rijaliti da bi raskantala odnose sa partnerom.

Naime, budući da je Dalila najavila razvod, podela imovine tokom istog će se deliti na ravne časti kao što je i opšte poznato.

Brani par Dragojević je tokom godina braka stekao mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom.

U više navrata su na Jutjubu pokazivali svojim fanovima kako izgleda spoljašnost i unutrašnost njihovog doma. Kuća im ima dva ulaza, detalje unutar doma su pažljivo birali, a za enterijer je mahom bila zadužena Dalila.

Javnost su pred ulazak u "Zadrugu" obavestili da su ostavili majstore na imanju da završe ogradu i obave još par stvari u dvorištu koje su zamislili ni ne sluteći šta bi moglo da se desi unutra.

Šta će biti sa svim ovim tokom podele imovine pokazaće vreme, a nema sumnje da će se planovi oko sređivanja kuće i okoline promeniti, sada kad je jasno da više nemaju zajedničku budućnost.

BURMU NE SKIDA! Dejan kuka na sav glas zbog Dalile, priziva samo jednu osobu da mu pruži utehu, a to nije njegova supruga!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jasna

25.10.2021 08:55

U zadnjih 5 godina je postalo popularno da se brakovi resavaju u rijalitiju!!! Umesto na sud ili kod bracnog terapeuta ajmo u rijaliti. Kad se vec razilaze pa da i zarade jos koju paru. Nenormalno!!!! Na sta su sve ljudi spremni da urade samo za malo paznje i para!!!!!