MENSUR SE GODINU DANA LEČIO ZBOG MENE Mina Vrbaški otkrila veliku tajnu, pa tvrdi da je Ajdarpašić i dalje voli!
Foto: Printscreen/instagram

- Ružno mi je što se to dešava. Ispada da prodaješ svoj brak zbog stvari koje nisu vredne, pogotovo ne sa osobom koja ne vrednuje ni sebe ni svoju porodicu, a kamoli žene. To je Car, mene ne može više da dotakne ništa što izgovara za mene. U životu se sve vraća, vratiće se i njemu kad tad. Mislim da mu sleduje haos, platiće svoje greške - počinje Mina.

Instagram

 

 

Minin bivši dečko Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović imaju više nego turbulentnu vezu, a Vrbaški to ovako komentariše:

- Može iz tog inata da se stvori ljubav, ali ni približno velika kao naša. Svaki dan me spominje, ali gledam da se ne oglašavam i ne sudim. Prva sam pravila greške u rijalitiju. Te stvari nisu dobre za njih, Mensur je malo izgubljen, ja znam da se on godinu dana lečio i pokušao da zaboravi na mene. Milica je još mlada, mislim da je nesvesno ušla u taj odnos i to pominjenje mene je njoj napravilo mnogo veći problem - priča Mina.

Printscreen

 

 

- Isplivali su dokazi da je ona vodila našu fan stranicu, a onda ode kod Darka i kaže da nije pratila. Ali, nije joj za zameriti jer ima samo 17 godina - priča Mina.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Potom je prokomentarisala odnos Tare Simov i Mateje Metijevića:

- Tara mi je slala poruke da je i dalje zaljubljena u Mateju. Rijaliti je tek počeo, mislim da će na kraju i Tara i Mateja pokleknuti i da će se na kraju vratiti to nešto što nisu završili - dodaje Mina.

- Ja Frana ni ne primećujem. Više sam na portalu, nigde ga ne vidim, ne znam šta je razlog. Žao mi je što osoba poput njega ne iznosi više svoje mišljenje - priča Mina.

BONUS VIDEO:

DALILA JE BILA ZALJUBLJENA I U KARIĆA, ŽAO MI JE DEKIJA! Bora Santana opleo po Mujićevoj i Caru, a nije štedeo ni Mimu

Komentari (1)

Loading
Anja

24.10.2021 22:35

O Mino,od laži si stvorena. Nema kod tebe promene i nikad je neće ni biti. Neće biti ni ljubavi za tebe kao ni do sada. Samo seksualno zadovoljstvo, obostrano. Od mnogobrojnih partnera u Zadrugama, niti jedan te nije voleo i ti to također znaš. Niko ti nije ni verovao a to te boli ali, sama si kriva. Sejaoa si zlo i laži oko sebe.