SKOVALA JE PAKLENI PLAN ZA POBEDU U RIJALITIJU! Osman Karić raskrinkao Dalilu Dragojević, tvrdi da su Filip i Dejan žrtve njene manipulacije!
Printscreen

Osman Karić poznat je po žustrom komentarisanju svih aktuelnih dešavanja u svim sezonama "Zadruge". On se sad oglasio za medije i progovorio o svim gorućim temama iz Bele kuće.

- Što se tiče bračnog para Dalile i Dejana, već sam davao izjave da su u dogovoru i da fejkiraju. Sad ću samo dodati da to rade na jedan perfidan način, dogovorili su se, izabrali metu Filipa Cara. Sve se radi spontano, da bi delovalo kao veća istina. Istina da se Dalila zaljubila. Toliko to rade spontano da više ni Dejan ne zna da li je istina ili nije. Jedino ko to zna i ko vodi igricu je Dalila. Filip je kolateralna šteta, koji se isto primio na Dalilu kao mlad majmun. Znam samo jedno, da će se igra igrati dokle god to bude njima kao paru odgovaralo i znam još nesto u šta, sam siguran da Dalila neće preći granicu, a to zna i Dejan pošto baš to često pominje. Na kraju će ljubav bračnog para pobediti i svi ce biti srećni i dugovečni, sem Filipa koji neće znati da li je pošao ili došao - govorio je Karić.

Printscreen

 

Prošle nedelje Mensur Ajdarpašić bio je nominovan za izbacivanje, a Osman se pojavio kao njegova podrška u studiju. Osman je otkrio kako gleda na Ajdarpašićevu vezu sa Milicom Veselinović, ali i na njenu potencijalnu trudnoću.

- Kad su Mensur i njegova lepša polovina u pitanju, nemam ništa protiv, to je Mensurov odabir. Znam da on ne folira, da je jako iskren, a ona je jako mlada da bi znala sta zaista želi. Mislim da se trudnoća mozda prerano desila, ako se desila, ipak su oni još uvek u fazi upoznavanja, što im kasnije može smetati. U svakom slučaju podržaću svaku njihovu odluku, jer ko sam ja da im sudim. Podržavam svaku trudnocu, ako je iz ljubavi - istakao je Osman.

Printscreen

 

Otkrio je i kako Jovana Ljubisavljević podnosi odsustvo Stefana Karića, zbog učestvovanja u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

- To samo ona zna. Ja vam mogu reći, iz mog ugla, mislim da joj je jako teško, mada ona prikriva sjaj i suze u očima, ponekad kad misli da se to ne primećuje. Onda ode pod izgovorom u svoju sobu da se verovatno isplače. Često pokušavam da je u tim trenucima prebacim na drugu temu, pričajući propratne životne teme. Nekad je nasmejem, ali to traje jako kratko - rekao je Osman Karić.

KOSOVO JE SRBIJA! Vladimir se oglasio nakon brutalnog napada na naš narod, a Tomovićevu poruku svi treba pažljivo da pročitaju!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nina

14.10.2021 09:35

Mislim da je Osman u pravu i da je ovo dogovor Dalile i Dejana. Dalila je lukava i pokvarena a ima i opasan poremećaj u ponašanju. Dejan je naivan i ucenjen od strane Dalile. Filip je iskorišten, zaljubio se a kad shvati što su mu uradili, bit će "opasno". Filip je ismejavao i iskorištavao Aleks, Minu,Sanju, Maju , jesu one sve tupave ali ipak nije bilo lepo šta im je radio. Kad uđe Đedović rakrinkat će on tu celu situaciju jer, Mića i Rešićka samo arlauču i sve još više zapetljaju. I, Rešićka opet u ulozi ljuvavnog savetnika, petlja se u sve a ništa ne radi iz srca, važan je kadar. Dakle, treba da uđe Đedović pod hitno, a poželjno bi bilo da se pojavi i Maja pa da vidimo Dalilu u takvoj situaciji.

Sasa

14.10.2021 10:49

Svaka recenica ti je na mjestu Osmane. Koga oni prave budalama ne od kad je krenula ova prica oko Dallile slabo i gledam rialiti. Cista suplja za djecu.