KOSOVO JE SRBIJA! Vladimir se oglasio nakon brutalnog napada na naš narod, a Tomovićevu poruku svi treba pažljivo da pročitaju! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Srećko Sofronijević (36) iz Zvečana ranjen je danas nakon što su pripadnici policije lažne države Kosovo otvorili vatru na narod koji se okupio da odbrani svoj grad.

Naime, on je nakon ranjavanja primljen u teškom stanju u KBC Kosovska Mitrovica gde je operisan i trenutno je stabilno.

Ovim povodom se oglasio i Vladimir Tomović kako bi dao podršku Srbima na Kosovu i koji je osudio poznate ličnosti i prozvao ih sada da se oglase.

KOSOVO JE SRBIJA! Vladimir se oglasio nakon brutalnog napada na naš narod, a Tomovićevu poruku svi treba pažljivo da pročitaju! (FOTO)

Printscreen

 

- Da se razumemo, žao mi je svih ljudi koji pate, nevažno je koje rase i koje boje kože bili, a sad me dobro slušajte lažni dobročinitelji i humanitarci. Da se ovo što se braći i sestrama na Kososvu i Metohiji dešava radi bilo kome na kugli zemaljskoj, jedva bi dočekali da napišete podrška i pravda za nesrećni narod sa emotikonima tuge i suza u očima. Gde ste sada javne ličnosti? Bojite se da ne dobijete nekog hejtera koji će vam napisati morbidnu poruku u inboksu ili vas otpratiti sa društvenih mreža? Bojite se da vam neće doći na nastupe? Stid i sram vas bilo! Meni nikada niko neće zabraniti da budem ono što jesam i što su mi bili preci. Kosovo je Srbija - napisao je Tomović.

ĐUBRE MATORO, JE*EM LI TI MAMU... Procurio skandalozni snimak gole Maje Marinković kako brutalno psuje i vređa rođenog oca?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading