DAVIDOVO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Mami je pozlilo, bila je pred srčanim udarom, Dalilin otac se oseća jako loše!
Foto: Youtube/Printscreen/red tv

U jednu emisiju uključio se bivši zadrugar David Dragojević, Dejanov rođeni brat, koji je prokomentarisao njegov odnos sa Dalilom Dragojević i Filipom Carem.

On se na samom početku dotakao svog ljubavnog života, ali i Ane Korać, s kojom je bio u vezi.

- Sve je fenomenalno, ja sam uvek zaljubljen, da li u sebe ili u nekog drugog... Lepo mi je trenutno, ali neću da pričam o tome - kaže David.

- Šta da kažem, davno je bilo kada smo Ana i ja završili, živimo drugačije živote i želim joj sve najbolje. Nismo u nikakvom kontaktu, niti ćemo biti - rekao je kratko on.

Foto: Printscreen/instagram

 

David se osvrnuo i na brata Dejana i odnos koji se odvija izmešu Dalile i Filipa Cara.

- Nikad se mi nismo mešali u njihov brak, oni iznose neke gluposti i laži unutra, to je sve deo njihove igre. Mi smo se i pomirli nedavno, ali ovo je sve neka njihova karta spasa. Neke stvari koji oni rade unutra i šta Dalila radi Dejanu mi nije normalna. Ne znam šta bih rekao, nekako sam rezervisan, jer nisam siguran u te njegove poteze. Mama se loše oseća, po glasu joj se sve čuje - kaže Dragojevi, pa nastavlja:

- Ne znam da li je to velika ljubav, jer da je velika ne bi moglo da dođe do svega ovoga. Dalila se očigledno zaljubila u Cara, ali bi sad da sedi na dve stolice. Dejan nije svestan, ne zna gde udara. To ne mislim samo ne ja, ovo gleda i moja porodica, a i njena. Svi smo u šoku, žena je u braku i svaki vid njene igre ili šta god je katastrofalan. Mislim da Dalila oseća nešto prema Filipu, ali nije sigurna u njega - zapaža on.

Instagram

 

Filip je pametan momak, ali neke stvari ne može da prizna. To se desilo preko noći, a njoj prija ta pažnja koju dobija od njega. Kao grom iz vedra neba... U celom tom odnosu ponižava Dejana, treba da se odvoji od njega, i on treba da je pusti i da stvari idu svojim tokom - govori bivši zadrugar, pa nastavlja:

- Dalila je veliki manipulator, sve okreće u svoju korist. Tačno zna kome šta teba da kaže. Dejan je dečko van svih tih afera, povučen je uvek bio, momak nije sklon tim prevarama, a ona sve prebacuje na njega da je kao gutala sve zbog njega. Kakva porodična priča? To je sve laž, da ju nju navodno neko vređao... Ne znam. Moj odnos sa Dejanom je kao ping-pong loptica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mislim da njih dvoje ne mogu opstanu, jedino ako gledaju sve kroz neke ružičaste naočare, onda će ostati zajedno. Žive zajedno pet godina, u braku su, i sad odjednom ova priča. Niko u "Zadruzi" ne komentariše realno i iznosi pravu sliku. Ovde se radi u braku, mene su razvlačili kad sam devojku ostavio. Svi se sažaljevaju na nju, a niko njemu ne prilazi - priča David.

- Klasično prebacivanje lopte na njega, Dejan dečko gleda sve vreme u pod. On više ne zna kako da je privuču, pa samo klima glavom i potvrđuje njene priče, izvinjava se... Ako je pametan, staviće tačku na priču sa njom. Niko ga ne čeka, jer se niko nije ni mešao u sve ovo, imamo normalnu komunikaciju. Ali bilo je i tuča, bilo je vređanja, svašta se dešavala. Ali, evo, na primer, ja ću po nekoj priči biti kriv dok oni prave trougao sa Carem.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mami je pozlilo, zvao sam je da dođe kod mene, jer ne živimo zajendo. Uplašila se da će dobiti srčani udar, jer ne može da shvati kako Dalila psihički maltretira Dejana. Teško joj je, ali sve pruhvata, ćuti, moli, ne treba da radi to, mora da bude trezvenija i da gleda na tu priču realno. Iskreno da kažem, mislim da je cela ta njihova ljubav neki inat da se svađaju sa svima. Puno ničega mora pući kad tad. Uvek je bilo neko takmičenja i sa mnom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čuo sam da se Dalilin otac oseća mnogo loše. U šoku je, ne zna šta se dešava ovo, kao i cela Bosna, kako sam čuo. Svi pričaju o tom odnosu Dalile i Cara, ali i Dejan je tu kriv, mora čvršće da reaguje. Ovde pre svega branim sebe i moju majku, cela priča je nastala kada je Dalila poslala mami poruku da zaboravi na svadbu. Niko nije znao za njihovu svadbu, to je najviše pogodilo moju majku, zvala me je tada, plakala je... Dejana niko ne mrzi, cela ta priča se napravila ni iz čega.

- Dejan ne zna gde je, on je skroz zaljubljen u Dalilu, poznajem ga, kao da ga je omađijala, ne trza ni na šta. On je njoj dosadio, ali on ne odustaje. Ja njega volim najviše na svetu, iako on kaže da ja nisam njegov brat, uvek ću mu biti podrška - zaključuje David

ANA KORAĆ PRIZNALA DA JOŠ VOLI DAVIDA Osvrnula se na Dejanov i Dalilin brak i otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim

Komentari (0)

Loading