ANA KORAĆ PRIZNALA DA JOŠ VOLI DAVIDA Osvrnula se na Dejanov i Dalilin brak i otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim
Printscreen

Ana Korać otvoreno je govorila o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara u rijalitiju, pa priznala šta misli.

Dalila se iako je udata za Dejana Dragojevića prepustila flertu sa Carem, što su mnogi osudili, a starleta i bivša devojka Dejanovog brata otkrila je da je Dragojevićki verovatno dosadno u braku.

- Mislim da im je jako dosadno u braku, pa je njoj prijala pažnja drugog muškarca, a da li se zaljubila - nije. Prija joj, to je sigurno. Kada bi David... Dejan, jao pobrkala sam lončiće, kada bi Dejan izašao, mislim da bi njih dvoje bili zajedno -  istakla je Ana, koja je na jednoj proslavi bila sa bivšim dečkom Davidom, pa je otkrila šta se tamo dešavalo:

- Jesmo, nismo sedeli zajedno, ne pričamo uopšte, ja sam htela da ostanemo dobri drugari, ali ništa od toga - rekla je Koraćeva.

ANA KORAĆ PRIZNALA DA JOŠ VOLI DAVIDA Osvrnula se na Dejanov i Dalilin brak i otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako kaže, od pomirenja nema ništa.

- Ja ga stvarno volim, ali kao čoveka, nekog sa kim sam živela dugo, ali to je sve - ističe Ana Korać i dodaje da ju je najviše oduševila kontroverzna Slovenka Deniz Dejm.

-Deniz me oduševila, nju obožavam, volela bih da izađemo jednom u provod, sa Janjušem, to bi bilo ludilo. Ako Deniz zarađuje od toga, ja to ne oduđujem, ali ja to ne bih uradila - zaključuje Ana.

NISI KRALJICA DA SE TAKO PONAŠAŠ! Car upozorio Dalilu, tvoj problem je što uvek mora da budeš glavna

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading