DEJAN ZBOG DALILE GODINAMA NE GOVORI S MAJKOM A ovo je razlog što Biljana nikada nije prihvatila snaju!
Printscreen

Sve se, zakuvalo jer Biljana, navodno, nije prihvatila Dalilinu veru, te ju je izvređala i da ne može da rađa jer joj je kancer uništio matericu.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

 

- Kada se pojavila ta priča, navodno je Dalila ostala smrtno uvređena i od tada Dejan i ona nemaju kontakt s Biljanom- započinje dobro obavšten izvor i dodaje:

- Dalila je otvoreno kazala da preko toga ne može da pređe, ali znam i priču da nikada Dejana nije odvajala od Bilje, samo mu je rekla da je on sam posećuje, te da nju razume i da se ne ljuti što ona neće da joj oprosti. Međutim, Dejan navodno na to nije hteo da pristane jer voli Dalilu, pa je i sam rekao da je tim rečima majka i njega uvredila- objašnjava izvor i nastavlja:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- E sad, ima i priča da se Dejan krišom, da niko ne zna, čak ni Dalila, viđa s majkom jer bez nje ne može da zamisli život, mnogo je vazan za nju. Biljana je, s druge strane, uvek govorila da je spremna i kučiće s ulice da smesti u svoju kuću. te da nema govora da sin i snajka nisu dobrodošli kod nje, međutim, do pomirenja nije ni dan-danas došlo. Sa Dejanovim ocem pak imaju stalan kontakt i redovno se viđaju. on im čak čuva psa dok su u rijalitiju- zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:

ŠOK MOMENTI U RIJALITIJU! Zadrugarke skinule cimera do gole kože, on ostao skamenjen kada su mu prišle i uradile ovo!

Komentari (1)

Loading
Бла Бла

27.09.2021 21:43

Какав је то син да са мамом не разговара!!!!Ееее јадно ли је,а мајка је мајка каква год мама била....