ZLOTVOR NAM JE OBELEŽIO DETE ZA CEO ŽIVOT Viktorijina baka jedva smogla snage da progovori o zverskom silovanju unuke od strane bludnog popa
Printscreen

Nakon što je Viktorija Mitrović u Zadruzi progovorila o užasu koji je pretrpela od bludnog sveštenika, koji ju je seksualno napastvovao pre nekoliko godina, sada se oglasila i Viktorijina baka Regina, koja se prisetila detalja ovog zločina, koji je svojevremeno potresao Srbiju.

Ona je u razgovoru otkrila i da je bludni sveštenik Milovan Đokić, koji je osuđen na petogodišnju zatvorsku kaznu, nedavno izašao sa robije.

ZLOTVOR NAM JE OBELEŽIO DETE ZA CEO ŽIVOT Viktorijina baka jedva smogla snage da progovori o zverskom silovanju unuke od strane bludnog popa

Printscreen

 

- Bludni pop Milovan skoro je izašao iz zatvora, bio je osuđen na pet godina. To sam čula od naroda. Ja idem na posao i ne volim o tome ni da mislim ni pričam. Lično ga nisam videla. Sve je to bilo jako potresno za nas - rekla je ona.

- Ja nisam gledala, žene su mi rekle za tu njenu ispovest. Videla sam bludnika samo jednom posle zločina, obeležio nam je dete dok je živo. Narod ko narod, pričali su svašta, neki su je i osuđivali, a imala je samo 13 godina. To je tragedija, ja sam Viktoriju očuvala od četvrte godine. On više nije ni sveštenik ovde, zlotvor - ispričala je potresena Regina za beogradske medije.

ĐAVO U MANTIJI! Ovo je pop monstrum koji je brutalno silovao rijaliti učesnicu i godinama pretio, proteran je iz sela i osuđen, ali tu nije kraj agoniji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading