ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Ovo je muškarac sa kojim je Deniz imala s*ks u karantinu pred Zadrugu!
Printscreen

Izreka „Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju“ definitivno važi i za zadrugare koji su se preksinoć uselili u nadaleko čuvenu „Belu kuću“.

Neki od njih nisu časili časa pa su još u karantinu počeli da prave haos, gde drugde nego u krevetu.

Kako Alo! saznaje, najkontroverznija učesnica Zadruge 5, Slovenka Deniz Dejm, prekršila je pravila obaveznog karantina pred ulazak u rijaliti i noć je provela ni manje ni više nego sa najpoznatijim rijaliti ocem Radomirom Marinkovićem Takijem.

Zbog njihovog seksa koji je trajao celu noć orio se ceo sprat pa ni zadrugari koji su bili smešteni u drugim sobama zbog njih dvoje nisu oka sklopili.

Po onome što je moglo da se čuje, u pitanju je dama koja voli perverzan i fetišistički seks, što očigledno nije strano ocu Maje Marinković, koji je bez srama ispunjavao sve njene želje.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Ovo je muškarac sa kojim je Deniz imala s*ks u karantinu pred Zadrugu!

Alo! Nina Denda

 

Neposredno pred ulazak u imaginarijum pitali smo Deniz da nam objasni prirodu odnosa sa Takijem, ali se ona trudila da ostane tajanstvena i dama kolikogod to bilo moguće u situaciju u kojoj se nalazi.

- Ja sam pre svega džentlmen i ne objavljujem takve stvari, ali ako Taki kaže da smo imali seks, onda je to tako. Nikada ništa nisam demantovala pa neću ni ovo - kratka je bila Slovenka, koja za sebe kaže da je pre svega „svetska ženska“.

U prilog ovoj priči ide i izjava Jovane Tomić Matore koja je potvrdila naša saznanja i takođe pred ulazak u „Belu kuću“ naglasila da nije mogla da zaspi zbog njih dvoje.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Ovo je muškarac sa kojim je Deniz imala s*ks u karantinu pred Zadrugu!

Printscreen

 

- To nije bilo normalno. Deniz i Taki su bukvalno razvalili krevet i sobu u kojoj su bili. Pa to smo svi čuli, svi to znamo i svi pričamo o tome. Jedino nam nije jasno kako je on ušao u karantin - ispričala je za Alo! Matora.

Da li je na pomolu nova romansa koja će neko vreme biti na pauzi jer ljubavnici nisu u mogućnosti da se svakodnevno viđaju, saznaćemo kada Deniz Dejm izađe iz karantina.

Ipak, prvu noć njenog boravka na imanju obeležio je flert sa Markom Janjuševićem Janjušem koji nije krio oduševljenje njenim sado-mazo izgledom.

 Lečila sam se od droge i alkohola

Deniz Dejm (25) šokirala je publiku kada je na intervjuu pred ulazak ispričala par detalja o sebi. Ona je priznala da je veoma poročna i da je iako veoma mlada već posećivala klinike za lečenje zavisnosti.

- Ja sam nimfomanka, volim seks i privlače me oba pola. Lečila sam od droge i alkohola, a neću vam reći da li sam muško, a ako jesam, onda imam najveći alat u Šimanovcima - poentirala je sado-mazo dama.

Saletu Luksu poklonila gaćice

Svi su se pitali da je Deniz u „Zadrugu“ ušla sa ili bez donjeg veša. Ispod kratke lateks suknje nazirala se guza ali ne i donji veš, a onda je odgovor došao od učesnika Saleta Luksa koji se pohvalio da mu je Deniz poklonila svoje gaćice od kojih se zadrugar nije odvajao te ih je sve vreme držao u džepu ili u ruci. 

KARIĆ ODLUČIO DA STANE NA KRAJ GLASINAMA Oduševio misicu gestom u Zadruzi, ona mu javno poručila ovo!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading