BILO MI JE ZABRANJENO DA KOMUNICIRAM SA NJIM! Tara progovorila o torturi kroz koju je prošla tokom veze sa reperom
Printscreen

Prvi put u emisiji "Narod pita" večeras gostuje Tara Simov, a na suprotnoj strani nalazi se njen nekadašnji najbolji prijatelj, Marko Đedović. Prilogom smo se vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se svađe Tare i Nenada Aleksića Ša protiv Ane Bulatović:

Gledalac iz Smedereva se uključio, kako bi prokomentarisao večerašnje goste:

Đedoviću, želim da čujem lepo mišljenje o Pauli i Vuku - pitao je gledalac.

- Nemam lepo mišljenje ni o jednom, ni o drugom - odgovorio je on kratko.

- Tara i ja jedno vreme nismo komunicirali, Ša me je zvao i nakon jedne emisije mi je rekao da zna da sam u pravu za sve, ali da on pokušava i da pokušava da joj pomogne, pričamo o finansijskim momentima, ta komunikacija jeste ostala među nama. Ja sam bio ubeđen da će ona izgubiti glavu, naročito kad mi je ispričala šta su sve radili. Ja sam na moru bio i ne znam kako smo on i ja stupili u komunikaciju, tada mi je rekao da Tara i ja porazgovaramo, rekao mi je da oni uzimaju stan i sve, da se ja javim i da se vidimo, tako je nešto bilo, da ja dođem do njih. Ja sam u tom momentu Tari napisao da se Ša i ja čujemo, valjda sam hteo da ih zavadim - ispričao je Đedović.

- Ja nisam imala pojma o tome, jer je meni bilo zabranjeno da komuniciram sa Đedovićem. Đedović i ja smo bili prijatelji, svi su znali koliko je meni stalo do Marka, meni su krenule suze kada sam videla poruke, nisam znala šta da mu kažem, prvi put sam želela da ostanem istrajna. Jeste da smo Ša i ja imali katastrofalnu svađu, on je obijao nožem, nisam mogla da se sastavim, nikome se nisam javljala i ja sam ga okrenula - dodala je Tara.

POČINJE DA SE ZAHUKTAVA! Tara i Marko Đedović konačno odlučili da stanu na crtu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading