KRISTIJANOVOM SINU ISPALO NEŠTO IZ PEŠKIRA, SVI ZANEMELI NA PLAŽI! Lazar krenuo očevim stopama!
Foto: Youtube/Printscreen

Danijela koja je preminula od kancera, Kristijanu je rodila sina kog su odgajili baba i deda s majčine strane s obzirom na to da mu je otac često bio u zatvorima, a potom i u rijalitijima. 

       

Foto: Facebook

 

 

Lazar se nikada nije oglašavao za medije, ali je sa ocem u korektinim odnosima. 

Iako Lazar nije odrastao uz njega, Krstijan često spominje svog sina, čestita mu rođendane i povremeno se viđaju.

Foto: Facebook

 

 

A da mu je to sin jasno je svakome ko pogleda Lazara jer ima neverovatnu sličnost sa Kristijanom. I dok je ranije bio poprilično mršav, Lazar sada ima dugu kosu i počeo je da trenira, reklo bi se na osnovu fotografija. On često i putuje sa svojom devojkom, te izgleda da mu je to hobi, a javni život ga ne zanima.

Foto: Facebook

 

 

Na jednoj fotografiji s plaže za pojasom je čak zadenuo predmet koji izgleda kao pištolj, ali je Lazar izgleda pušač pa je poneo cigarete. Iako je počeo da trenira i da po izgledu sve više podseća na oca, mladom Goluboviću izgleda oružje nije zanimljivo kao njegovom tati, pa je i dalje dobar momak. 

BONUS VIDEO:

MILJANA OTKRILA DA LI JE IVAN ČESTITAO SINU ROĐENDAN Kulićeva obelodanila Marinkovićev bizaran razlog za nedolazak na slavlje malog Željka!

Komentari (2)

Loading
Krki

29.07.2021 11:10

Nece on cacinim stopama on ima da bude magistar

lazarika

29.07.2021 13:50

Pišite o olimpijcim, a ne o svakojakoj estradnoj i kriminogenoj bagri. Ne zna narod ko nas sve predstavlja na Olimpijadi, a sve zna kako se propaliteti i ološi bahate.