MILJANA OTKRILA DA LI JE IVAN ČESTITAO SINU ROĐENDAN Kulićeva obelodanila Marinkovićev bizaran razlog za nedolazak na slavlje malog Željka!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljanu je voditelj Darko Tanasijević pitao u kakvim je odnosima sa Ivanom, a Miljana je bila jasna:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ivan i ja nismo ni u kakvom odnosu već tri godine i bili smo par meseci zajedno od momenta kada sam ja neplanirano ostala u drugom stanju. On, na sreću, ima verenicu - počela je Miljana, a potom ju je voditelj pitao konkretno da li je Ivan čestitao malom Željku rođendan:

Foto: Alo.rs

 

 

- Ne, ja sam njemu poslala poruke i zvala ga, i zvala sam ga sa devojkom da dođe. On mi je napisao da je prehlađen i da je devojci umrla prabaka i da je u žalosti, te da ne može da dođe. Ali tamo-vamo, kad bude imao vremena, kad krene za Leskovac kod Jelenine porodice, možda svrati. Rekao je da mojim roditeljima želi sve najbolje. A ja sam to uradila, ponizila sam se, isključivo da bih imala skrinšot sutra Željku pokažem - istakla je Kulićeva i otkrila šokantan detalj:

- Bar na jedan rođendan da je došao, ali dobro. Moja porodica živi za Željka, najviše ga na svetu vole kao i ja. A što se Ivana tiče on mi je čak rekao i da sam rođendan pravila zbog medija - iskreno je izjavila Kulićeva. 

BONUS VIDEO:

MILJANA OTKRILA DA POČINJE SARADNJU S DARKOM LAZIĆEM Ostvario joj se životni san!

Komentari (0)

Loading