MILJANA OTKRILA DA POČINJE SARADNJU S DARKOM LAZIĆEM Ostvario joj se životni san!
Foto: Youtube/Printscreen, instagram

Kulićeva je sinoć bila gost u emisiji "Narod pita" i tom prilikom je govorila o aktuelnostima iz svog života, a najpre se osvrnula na rođenansko slavlje malog Željka:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Super smo se proveli, zbog toga sam malo i umorna. Nakon restorana smo nastavli da slavimo i kući, bašta i kuća su bile prepune gostiju. Veruj mi da su neki gosti još uvek ostali, jer su pristigli iz raznih gradova- rekla je Miljana.

Ipak, neizbežno pitanje bilo je vezano za njene roditelje, Mariju i Sinišu.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Roditelji su mi dobro. Biće bolje. Mama je završila sa hemioterapijom i zračenjem - kaže Miljana.

 Na samom kraju, Kulićeva je otkrila da li planira da poseti etno selo nadomak Beograda nakon završetka emisije, kao što je to učinila i prošli put.

- Ne znam zbog čega je zabranjeno da ja idem u etno selo. Ja aposlutno ništa nisam slagala u prethodnoj emisiji, bila sam tamo, nisam bila ni sa kim na kog aludirate, ali zašto da ne, uhvatite me i pokažite mi dokaze, ja ću se samo pokloniti. Ja kažem da to nije istina i da nemam nikakav kontakt sa momkom, niti se čujemo, niti viđamo. Niti ću- otkriva Kulićeva.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Najpoznatija zadrugarka otkrila je, potom, i jednu ekskluzivu.

- Mogu da vam kažem da snimam pesmu i spot. Kontaktirao me je menadžer Darka Lazića, uskoro ćete videti nešto neočekivano, što bi Darkić rekao, da zapušimo celoj estradi usta. Snimićemo duet, naravno, počela sam da vežbam i pevanje. Pratite me da vidite gde ću večeras posle emisije otići- završava Miljana kroz smeh.

BONUS VIDEO:

JA SAM BILA MUZIČKI GOST NA ROĐENDANU SVOG SINA, ČIM SAM OTPEVALA BLOK VRATILA SAM SE U ETNO-SELO Miljana šokirala izjavom o svom detetu!

Komentari (1)

Loading
Sanska_Kozo

29.07.2021 11:06

Ako je on došao da sa tobom sarađuje hhhrrrr prrrr onda je on dotakao dno života.