SVE ZBOG MISICE Karić napravio skandal, optužio zadrugarke da se prostituišu!
Printscreen

Otac bivšeg zadrugara Stefana Karića Osman Karić obratio se svim ljudima koji ne podržavaju vezu Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević.

Naime, na društvenoj mreži Instagram Osman je ispod fotografije Stefana i Jovane napisao sledeće:

- Zlobnici kažu ljubav je ovo iz inata, za njih sam ove sezone bio tata mata, sledeće praviće me od blata, jer mene zovu rijaliti tata. Hteli su vezu da im sruše, a sad nekom po hotelskim sobama p*še, u svojoj zlobi se guše, snovi im se ruše. Krv im kroz uši bije, na koži samo celulit i strije, iza lažnog osmeha pakost im se krije. Živite zlotvori u tami zbog svoje mržnje do kraja života bićete sami", napisao je Osman.

Šta je Ša rekao o bivšoj ženi Ivani, saznajte OVDE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Stanka

21.07.2021 11:15

Ovim Ksricima je ova kurvica sto je izasla iz divljeg braka nevina i postena ozbiljno popila mozak.Čestitam govnari nisu za bolje

SECER AGA

21.07.2021 15:10

Tebi nije dobro,ti imas neku dijagnozu. Sin ne moze da ti nadje devojku dok ne udje u rijaliti. Ujedacete se gde se necete moci dohvatiti od vase Jovane jezicare Osmane.

Zlata

23.07.2021 12:34

Jak momak,samo u rijalitiju nadje devojku.A onda tata kratki,salje snajki haljine,balone da sin invalid ,ljubi ga tata Osman,ukapira da je to cura za njega,i nema veze sto mu se ne svidja i sto je zove kurva mora da vodi ljubav ,tatica reko....