DA LI SI REALAN? Ša opet udario na bivšu ženu, spomenuo i njihovo nerođeno dete
Printscreen

Bivši učesnik Zadruge 4, Nenad Aleksić Ša, navukao je gnev javnosti nakon što je bez griže savesti prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić, sa kojom je sedam godina uživao u skladnoj vezi. Nakon što je uplovio u vezu sa Tarom Simov, sa kojom je pred kamerama imao turbulentan odnos prepun skandaloznih scena, dao je sebi za pravo da priča o tome kako ni njegova tadašnja supruga nije onakva kako se predstavlja.

U skladu sa svime što je izjavio kada je gostujući u emisiji ,,Red Zone”,a koja se emituje na Hype televiziji, voditeljka Katarina Ristić ga je upitala šta njegovi roditelji misle o svemu što se pred kamerama izdešavalo.

DA LI SI REALAN? Ša opet udario na bivšu ženu, spomenuo i njihovo nerođeno dete

Foto: E stock

 

 

- Baš me briga šta moji roditelji misle. Ja njih volim, ali ja sam samog sebe vaspitavao, sam sam se borio kroz život, sam sam sebi račune plaćao. Ja imam super roditelje, ali ja sam sam sebe vodio kroz život. Moja keva gotivi Taru, ali joj je zamerila neke šamere što mi je nalupala. Ćale se tu kao nešto busa, nešto se on pita. Rekao sam mu:,,Sram te bilo”! Ja njega volim, ali će imati jedan poduži razgovor sa mnom, da mu više nikad to ne padne na pamet. I da je najgora, zamerio sam što joj nisu pomogli kad je izašla iz Zadruge” – rekao je Nenad.

S obzirom na to da se posle sedam godina braka nije ostvario kao roditelj sa Ivanom i zasnovao porodicu, voditeljka ga je pitala i da li mu je žao zbog toga.

- Jako mi je žao što se kao roditelj nisam ostvario, ali što se tiče Ivane, drago mi je što nismo zasnovali porodicu” – rekao je Nenad.

Tara se oglasila i otkrila sve o raskidu, više o tome OVDE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Kokica

21.07.2021 09:25

Fuj ljigo ljudska,dotako si samo dno.Bolje da ti ne rodi ni ona luda narkomanka.Na lijecenje pod hitno obadvoje.

Ša

21.07.2021 15:24

S obzirom na tvoj IQ i tvoje ponašanje, bilo bi najbolje za sve da se ne razmnožavaš. Ni sa kim. Ivana se spasila, a ti polako ali sigurno toneš....

Sos

21.07.2021 15:25

Ljiga od coveka.Ivana dete gde su ti bile oci .Glavu gore dete ne osvrci se na zlo od coveka.Sram ga bilo.Nece on dobro proci bog gleda