SKANDAL U PORODICI KULIĆ Marija se oglasila i otkrila koliko je para Miljana dala Zoli!
Pink printskrin

Nakon saznanja da je Miljana Kulić obnovila vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, Mariji Kulić je pozlilo, te je poručila ćerki da ne mora da joj dolazi na sahranu.

Bolesna Marija je van sebe i teško joj je palo kada je čula da je Miljana viđena sa Zolom u kockarnici pa se tim putem i oglasila.

- Miljana mi se gadi, ne zelim da pričam o njoj. Otac joj leži u postelji, nema mu života, ja se borim sa kancerom, a ona daje 20.000 evra onom idiotu. Nih dvoje hoće da nas sahrane. Po ko zna koji put sam razočarana u nju. Ne treba mi nikad više. I kada umremo ne mora da dolazi neka i tada bude sa onim debilom. To što radi je dokaz da nema obzira prema našoj situaciji i bolesnim roditeljima - rekla je Marija.

Šok vesti o Tari i Ša, pročitajte OVDE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Misica

21.07.2021 08:32

Sta je sada istina jel miljana ne izlazi iz kuce ili je sa zolom.prvo ne jede i ne pije ne izlazi iz kuce sad je sa zolom.pa da nisu pocenjivali zolu mozda bio bio bolji a oni bi bili niko i nista da miljana nije usla u rijaliti sta su imali pre rijalitija.

Topcider

21.07.2021 09:18

Marija nemas ni ti obzira ni prema kome,ujedas sve redom i pljujes po svima. Ne vidis da usmeris tvoju cerku koja mozga nema. Sve ti se vraca,zato speri tu mrznju sa sebe ,da bi ti bolje islo u zivotu.

Ovo-je-Srbija

21.07.2021 11:03

A pare gdjo Versace? Ako ti ona ne treba ne trebaju ti ni pare?