KOLIKO JE TO GLUPO DETE! Marija Kulić van sebe nakon što je Miljana spomenula Zolu i Mišela, zabraniće joj da vidi Željka!
Printscreen

Miljana Kulić našla se u Rajskom vrtu, gde je sa Drvetom mudrosti razgovarala na razne teme. Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste kada je zatražila da čuje novu pesmu i pogleda spot njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, a za to je čak otkrila četiri tajne, te joj je na kraju Drvo i ispunilo želju.

Kako se čini, Miljana nikako ne može da zaboravi na Zolu, a njena majka Marija Kulić izrazila je svoje mišljenje.

- Strašno! Ja ne mogu da verujem koliko je to glupo dete! Zašto ona njima daje reklamu, Zoli i Mišelu, preko njenih leđa ona daje reklamu ljudima koji to ne zaslužuju! Da je barem poštuju, da znaju da cene to što radi, pa hajde i da je razumem! Ma strašno, ne mogu da verujem - kaže Marija i nastavlja:

Alo.rs/Dejan Briza

 

- Ona i ne zna šta je Zola pričao za nju, a daje mu prostora tu i priča o njemu, a videće kad izađe! I to što je pričala da će da vodi dete kod Mišela, ma kakvi, ne dolazi u obzir, Željka će ona tek ujutru da vidi kad izađe, nema šanse pre! A Zola kad je bio hapšen i šta je pričao da će sve da joj naplati, a ona to ne zna, ali videće kad izađe. Ja se sve nadam da će ona da se opameti, ali znate vi kakva je Miljana. Ali ja moram da okrenem drugi list, ne mogu više ovako da nastavim, moram da čuvam moje zdravlje zbog Željka i cele porodice - rekla je Marija vidno besna.

Komentari (2)

Loading
Ovo-je-Srbija

08.07.2021 16:48

Marija. Ako je to tvoje dete onda je glupa na tebe.

Ђура

08.07.2021 17:00

Предиспонирана да буде таква као њена мајка . Колики је страх да се машина за прављење пара не поквари .