OD KONOBARICE DO VLASNICE RESTORANA: Nadica započinje novi biznis čim napusti "Zadrugu"
PrintScreen YouTube/Zadruga Official, youtube/Gordon Ramsay Restaurants

A kako se sada spekuliše, Nadica će od zarađenog novca otvoriti restoran koji će lično voditi.

OD KONOBARICE DO VLASNICE RESTORANA: Nadica započinje novi biznis čim napusti

Printscreen

 

 

Kako je već poznato Nadica je decenijama radila u raznim zrenjaninskim restoranima, a sada želi da otvori svoj ugostiteljski objekat  u čemu joj pomaže Kija. 

- Nadica je s Kijom pričala o tome da bi volela da jednog dana otvori svoj restoran, razgovarale su još pre nego što je ušla u rijaliti. Ćerka je htela da joj pomogne oko svega toga kada je sebi kupovala stan pre nekoliko godina u Beogradu, ali je Nadica rekla da to ne dolazi u obzir i da za sve hoće da se izbori sama. Rekla je da će od honorara u rijalitiju moći da priušti da kupi parče zemlje koje će potom da sredi po želji jer je maštala o tome da jednog dana bude vlasnik uglednog restorana - priča izvor.

- Zajedno su obišle nekoliko objekata u Zrenjaninu jer Nadica tamo zna ljude, zato od početka nije htela da razgleda ništa po Beogradu. Želja joj je da otvori veliki resto- ran s baštom u kom će da se služi isključivo srpska kuhinja - priča upućen izvor.

OD KONOBARICE DO VLASNICE RESTORANA: Nadica započinje novi biznis čim napusti

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Ona će navodno u ugostiteljski objekat uložiti čak 30.000 evra.

- Kada je razgledala placeve i objekte na prodaju, Nadici je gazda jednog lokala pokazao imanje koje je u velikom korovu i koje godinama pokušava da proda. Ona je pogledala prostor i videla da to može pristojno da se sredi, a cena je bila pristu pačna. Sa sređivanjem placa bi sve otprilike bilo blizu 30.000 evra. Zamolila je vlasnika da joj da broj telefona da bi posle izlaska iz rijalitija kontaktira- la s njim i videla da li je prodao plac. Kija je pre nekoliko dana proveravala šta je s placem, pa je zamolila gazdu da ne proda- je jer Nadica za nekoliko dana izlazi iz „Zadruge“, kao i da su zainteresovane da od njega kupe taj prostor - priča izvor.

OD KONOBARICE DO VLASNICE RESTORANA: Nadica započinje novi biznis čim napusti

Printscreen

 

 

Kija je jednom prilikom istakla koliko je ponosna na svoju majku i na njen posao kojeg se ne stidi.

- Kad sam pobedila u rijalitiju, htela sam da nadem drugi posao za majku. Ceo život radi kao ugostitelj, htela sam prosto nešto drugo za nju jer je već u godinama. Ona nije htela i da zamisli da promeni posao, mnogo sam je ubedivala, ali nisam uspela da je nagovorim. Pričala sam da imam dovolj- no novca da joj pomognem, ali je rekla da je navikla da radi tako kako radi i da ne namerava da menja. Poštujem njenu želju, meni je, na kraju krajeva, samo bitno da je ona srećna i zadovoljna - rekla je Kockareva u jednom intervjuu.

Džejeve žene ratuju za njegovu penziju, da li će pevačeva devojka ili bivša supruga dobiti ova primanja i dalje je neizvesno. Sve o tome pročitajte OVDE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zrenjaninac

06.07.2021 23:40

Koje su to jadne pozerke. Kao mama bi da otvori kafanu za 30.000 evra iz rijalitija, a ćerka je pre par meseci prodala taticin renomirani restoran za male pare. Jadni Miloš, šta je taj čovek istrpio.