OVOG PUTA NIJE NA SINOVLJEVOJ STRANI Oglasio se Osman Karić i ovim rečima održao lekciju o ljubavi i životu Stefanu!
Foto: Printscreen/instagram

Tokom današnjeg izazova koji su imali zadrugari, došlo je do rasprave između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića.

Tim povodom za medije se oglasio Osman Karić, Stefanov otac. 

- Pomno sam ispratio sve, kao što uvek i radim. Mislim da se Stefan jeste iznervirao, ne zbog postupka već Jovaninim naglašavanjem dok je govorila i nabrajala stvari kojih se odriče zbog ljubavi koju verovatno ima prema njemu. Opet mislim da i Stefan traži dlaku u jajetu i traži od nje da misli i razmišlja kao on.

- Stefan mora da shvati da postoje razlike između ljudi, postoji između braće, a kamoli ljudi koji su u vezi i na neki način se još uvek upoznaju. Ovog puta neću stati na njegovu stranu, naprotiv, uputiću mu kritike. Još nešto, Stefan ume često da pukne pa ishitreno i u besu i nezadovoljstvu kaže i što treba i što ne treba, ali se kasnije pokaje, što baš nije za pohvalu. Mislim da im ovo na vezu neće uticati, razlog tome je obostrana ljubav - siguran je Osman.

ONA SE MUČI SA MNOM, TEŽAK SAM ČOVEK! Priznao koliko ima mana, dok se Jovana zbog njega guši u suzama ceo dan, Karić sve iznenadio ovim rečima


 

Komentari (1)

Loading
Dragan

16.06.2021 23:30

Ovaj stvarno svojim primitivizmom od normalnog momka pravi debila. Sve su prilike da ce Stefan biti upamcen kao poslednji Evropljanin kojem otac bira djevojku.