ONA SE MUČI SA MNOM, TEŽAK SAM ČOVEK! Priznao koliko ima mana, dok se Jovana zbog njega guši u suzama ceo dan, Karić sve iznenadio ovim rečima
Printscreen

Zadrugari oteti tokom zadatka su nakon popodneva provedenog u improvizovanom podrumu častili sebe bogatim obrokom koji ih je čekao u apartmanu, a onda su se osvrnuli i na konflikt Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević.

Rialda je pokušala da kroz svoje probleme u vezi, predstavi Stefanu kako oni izgledaju sa strane.

- Ja sam u početku pi*dela, pogotovo u kupovini. Ja dođem, razvrstam, svi smo gladni, i Kenan izvadi sebi i sedne da jede, nikog ništa ne pita...Ali počela sam nekako da se ništa ne podrazumeva, ako on ne pokazuje to, nismo svi isti - pričala je Rialda.

Printscreen

 

 

- Nismo isti, i ja sam sebe stavio u tu situaciju... I ja sam težak, nije lako biti sa mnom! Težak sam kao čovek, za sebe sam težak čak - rekao je Karić.

- Ali zato svako jutro ustanem i spremim doručak, ja ne volim neke krupne stvari, kroz neke sitnice vidim mnogo, gde ne možeš da mi zamažeš oči. Ovde se dešavaju neke stvari brže nego napolju - nastavio je Karić.

- Ne može niko od nas da se menja, mi smo odrasli ljudi. Ali napraviš neki kompromis - rekla je pevačica.

Printscreen

 

 

- Ali kad osoba počne da zamera svaku rečenicu, i onda shvatim da se ona muči sa mnom. Ona je napeta non-stop - rekao je Stefan.

Zbog čega je Stefan danas Jovanu doveo do ludila, i koje mu je ona reči uputila, čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading