Taki očajan pred kapijom Bele kuće, moli da ga puste da vidi ćerku:"Ako je ne izbace, zapaliću se benzinom"!
Foto: Youtube/Printscreen

Maja Marinković očigledno nikako da se pomiri sa činjenicom da je njen dečko Marko Janjušević Janjuš ne želi, pa na sve moguće načine pokušava da skrene pažnju na sebe i natera ga da promeni svoju odluku. Naime, ona je pre dva dana imala histerični napad, a vrhunac je bio kada je lupala glavom o vrata i o pod, čime je zabrinula zadrugare, ali i svog oca Radomira Marinkovića Takija. Zbog ćerkinog lošeg psihičkog stanja, celu noć je proveo ispred „Bele kuće“.

Taki očajan pred kapijom Bele kuće, moli da ga puste da vidi ćerku:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Taki je došao ispred kapija „Zadruge“ u 22 i nije želeo da ode kući do sedam sati ujutru! Tražio je da razgovara s čelnim ljudima, te pretio da će se zapaliti benzinom ukoliko mu ne dozvole da vidi svoju ćerku ili dok je ne izbace napolje - ispričao je izvor blizak Takiju za Alo!. Kako nam je još rekao, tek kada je obavio razgovor sa produkcijom, krenuli su kući. Ovu informaciju potvrdio je za Alo! Majin otac Radomir.

Taki očajan pred kapijom Bele kuće, moli da ga puste da vidi ćerku:

Foto: Alo.rs

 

- Tačno je da sam proveo noć u Šimanovcima. Moje dete psihički nije dobro, a nisam ni ja dok je gledam u nervnim rastrojstvima. Zbog nje izgledam kao avet, osušio sam se. Ja više ne mogu da podnesem tu bol kroz koju ona prolazi, a zbog ljubavi prema onom klošaru. Uništio ju je! - rekao je Taki za Alo! i dodao da će istrajati u nameri da ćerku izvede iz rijalitija i da ovo bude njeno poslednje učešće u takvom TV formatu.

Taki očajan pred kapijom Bele kuće, moli da ga puste da vidi ćerku:

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsećanja radi, pre dva dana Janjuš je Maji rekao da ne želi da nastavi vezu sa njom, zbog čega je ona izgubila kompas. Udarala je glavom u vrata, u pod i molila ga da je ne ostavlja.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading