PONOVO IMALA OPERACIJU? Draga Mitar sva u podlivima, želi da izgleda kao Maja Marinković?
Printscreen

Starleta, učesnica rijalitija "Zadruga" i nekadašnja članica grupe "Models" Dragana Mitar izazvala je veliku pažnju nakon što je više puta odlazila na korekciju nosa kod plastičnog hirurga. Ona je navela nedavno da je zadovoljna, i da ne planira više ništa da menja na sebi.

Podsetimo, bivša "modelsica" Dragana Mitar sedam puta je operisala nos, stavila je fasete na zube, zategla lice i liniju dovela do savršenstva što je i primetila naša paparaco ekipa.

PONOVO IMALA OPERACIJU? Draga Mitar sva u podlivima, želi da izgleda kao Maja Marinković?

 

 

- Moje novo lice zaslužilo je i novo telo! Mnogo toga sam menjala na sebi, ali ne iz dosade ili hira, već da bih bila zadovoljna sobom! Imala sam 70 kilograma, što je stvarno previše. Bila sam nesrećna zbog toga! Ipak, uspela sam da se odreknem hrane koju volim i da izgubim čak 20 kila. Konačno sam srećna i sviđa mi se kako izgledam - rekla je Dragana jednom prilikom za domaće medije, a slike potvrđuju da izgleda kao bomba.

Starleta se šetala po luksuznom kraju u kome živi sa svojim ljubimcem. Dragana se u tom trenutku nalazila sa svojom drugaricom, i pokušavala sve vreme da sakrije lice, jer je imala veliki podliv ispod očiju i zalepljen flaster preko nosa, koji ukazuju da je starleta ipak imala još jednu intervenciju.

PONOVO IMALA OPERACIJU? Draga Mitar sva u podlivima, želi da izgleda kao Maja Marinković?

Foto: Printscreen Instagram

 

Dragana je imala markirane helanke i top koji je otkrivao savršeno zategnut stomak, kao i skupe patike istog poznatog brenda. Nemoguće je bilo ne primetiti da zadrugarka ispod pripijenih helanki ne nosi donji veš!

- Ista Maja Marinković, po svemu - glasili su komentari slučajnih prolaznika koji su zadivljeno posmatrali modelsicu koja ulazi u jedan prestižni prestonički restoran, a uzdasi svih prisutnih su ispratili svaki njen korak.

- Ako treba i deset puta dok ne bude to, to - rekla je Mitrova jednom prilikom i otkrila da je za nove grudi dala 3.600 evra, dok je za svaku operaciju nosa morala da iskešira po 2.000 evra, a ukupno ih je imala 8! Da li bivša zadrugarka zaista želi da liči na trenutno aktuelnu zadrugarku Maju, procenite sami.

VARALA JE MOKU SA ČUVENIM GOLMANOM Isplivala mračna tajna Zvezdanove majke, ovo su detalji njenog neverstva

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading