PRUŽILA PODRŠKU ANI Kao žrtva porodičnog nasilja, Dragana Mitar, brutalno udarila na Zvezdana: "Takvim monstrumima se staje na put"
Printscreen/RED TV

Bivša zadrugarka Dragana Mitar se putem poziva oglasila u emisiji "Pitam za druga", koju su vodili voditelji Stefan Kandić Kendi i Anastasija Buđić, i progovorila je o traumatičnoj priče Ane Ćurčić. Podsetimo, Ana je iznela da je godinama trpela nasilje od strane Zvezdana Slavnića.

- Dragana, i ti si neko ko je pretrpeo nasilje u braku, kako komentarišeš ovo? - pitao je Kendi.

PRUŽILA PODRŠKU ANI Kao žrtva porodičnog nasilja, Dragana Mitar, brutalno udarila na Zvezdana:

Printscreen

 

- Ljudi je osuđuju što je ostajala sa njim. Nekad je navika gora od ljubavi. Navikneš na nekoga, uđeš u začarani krug i nemaš granicu u opraštanju. Opraštaš, opraštaš i nadaš se nečemu, a ide sve gore i gore. Onda te taj neko izda. Ja je razumem u potpunosti. Muškarci su nužno zlo - rekla je Dragana.

- Možemo da pričamo o svemu, ali ženi treba utočište, zaštita. Kad dođe do tih stvari, bolje prekinuti na vreme, ali nekad ne možeš. Mnogo je takvih slučajeva - dodala je ona.

- Ona ima strah, razumem je. Opet su i tu ta deca. Izmešale su joj se emocije, navika i sažaljenje. Zna da je on neko ko je problematičan. Ona sama sa decom, nezaštićena. Verovatno nije imala u tom trenutku adekvatnog muškarca koji bi je uzeo u zaštitu - pričala je Dragana.

PRUŽILA PODRŠKU ANI Kao žrtva porodičnog nasilja, Dragana Mitar, brutalno udarila na Zvezdana:

Printscreen

 

Voditelji su se prisetili i situacije kad je Draganin bivši suprug upao u stan dok je ona bila na odmoru i promenio joj brave, pa ovo uvezali sa situacijom gde je Ćurčićeva morala da proda stan zbog Zvezdanovih kockarskih dugova.

- Za takve monstrume postoji zakon, sud, policija. Takvim monstrumima se staje na put. Ako je već počela da priča, treba da ispriča sve do kraja, kakva god da je priča. Žena treba da obezbedi sebe i svoju decu, treba da počne da gleda sebe. Ona ovo nije zaslužila - rekla je bivša zadrugarka.

- Anđela treba da se skloni, ne treba joj ovo. Treba da shvati svoju grešku do kraja rijalitija i da joj ovo bude lekcija za čitav život - poručila je Dragana.

DEMONSTRATIVNO NAPUSTILI BELU KUĆU Zbog straha od Aninog izlaganja, Zvezdan i Anđela se pokupili i izašli napolje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading