PREVARIO NACIJU? Isplivale eksplicitne fotografije zadrugara, a predstavljao se kao fin momak, neviđeni skandal
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nije prvi put da eksplicitni, kompromitujući foto i/ili video materijal učesnika "Zadruge" završi na društvenim mrežama, a potom i u medijima. Međutim, nage fotografije ovog učesnika "Zadruge" niko nije očekivao, budući da se u Beloj kući predstavio u "drugačijem svetlu".

Marko Milovanović predstavio se kao zaljubljeni kaskader, koji je posle samo jednog dana provedenog u rijalitiju plakao za svojom devojkom, koju kaže da voli najviše na svetu. Zadrugarima isključivo priča o svojoj emociji i vezi sa emotivnom partnerkom koja mu je čitav svet, zbog čega je neretko meta podsmeha svojih cimera. Gledaoci su ga nazvali i "šampionom ljubavi", a sada je otkriveno da zgodni Marko ima i onu drugu, "divlju stranu".

PREVARIO NACIJU? Isplivale eksplicitne fotografije zadrugara, a predstavljao se kao fin momak, neviđeni skandal

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, na jednoj stranici na Tviteru objavljeni su printskrinovi Markovog najverovatnije video-poziva, tokom kojeg se, po svemu sudeći, skinuo za oči svoje sagovornice i tom prilikom pokazao "čime raspolaže".

Na pomenutoj stranici na Tviteru, koja objavljuje pornografski sadržaj, jasno se vidi Markovo lice, kao i polni organ, za koji se tvrdi da je njegov. Fotografije možete pogledati OVDE (samo za punoletne).

POMEŠALA DATUME? Anđela prevarila gledaoce, isplivala fotografija koja je zaprepastila pratioce rijalitija, evo kada je stvarno rođen njen pokojni brat

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading