MORALNA LJUBAVNICA Anđela pokušava na sve načine da opravda svoje ponašanje, nakon se*sa na Krstovdan šokirala: IMAM KUĆNO VASPITANJE!
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Anđela Đuričić koja je u "Zadrugu 6" ušla predstavljajući sebe najmoralnijom učesnicom, zgrozila je javnost kada je ušla u vezu sa dve decenije starijim, oženjenim cimerom Zvezanom Slavnićem.

Međutim, da njenim iznenađenjima nema kraja, ona je još jednom dokazala kada je na Krstovdan imala žestoki se*s sa njim u programu uživo.

 

-Osuđivala si druge devojke da imaju odnose sa kamerama, a ti svetice si uzjahala Zvezdana da se sve dobro vidi, sada kada si sve pogazila da li znaš da si gora od najgorih? - pročitao je Darko pitanje koje je Anđela dobila od gledalaca.

-Pokazala sam svima da sam gora od najgorih. Zaljubila sam se u njega, volim ga i želim da se udam za njega. Zbog njega sam sve pogazila, sve sa njim mislim ozbiljno. Zbog onoga što zajedno planiramo, pogazila sam sve stavove! Neću da slažem tako je - rekla je Anđela, koja se potom pravdala da nije znala da je u programu uživo.

-Nije bila tada radio emisija, rekli su da završavaju. Bilo je upaljeno svetlo. Za mene ovo jeste velika stvar, ali ne u odnosu na ono što planiram sa njim - rekla je Anđela.

-Da li je ovo bio jedan od načina da ga pridobiješ i zadobiješ - pitao je Darko.

-Nije to. Imali smo uglavnom svađe oko toga, a sada kada smo došli do toga, ispada da se ja igram. Naravno da sam htela, ali sam opet htela da stanem, da pričekamo i pripazimo. Nije okej prema njemu, opet kažem, nije da ne želim - rekla je Anđela.

-Je l' imaš neke principe i stavove kojih se držiš - pitao je voditelj.

MORALNA LJUBAVNICA Anđela pokušava na sve načine da opravda svoje ponašanje, nakon se*sa na Krstovdan šokirala: IMAM KUĆNO VASPITANJE!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Imam kućno vaspitanje i sve to ostaje, ali to što sam pogazila ljubavne stavove, nije me sramota - rekla je Đuričićeva.

-Da li se sećaš žestine i načina kojim si obećala da se nećeš ljubiti, a kamoli imati se**ualni odnos - pitao je Darko.

-Da, naravno, ali ja ne znam da lažem, tako da, želela sam, uradila sam to sa njim, ne kajem se i verujem u ono što mi pričamo. Želim da budem sa njim, da se opustim na svaki mogući način. Mi u vezi nemamo problema - rekla je Anđela.

-Pretpostavljam da si bila na ivici, ali je ljudima fascinantno kako si došla do toga da to uradiš usred lajva - rekao je Darko.

-Rekli su da idu na pauzu. Bilo je završeno u tom trenutku, nije bilo ni muzike. Mi smo stvarno mislili da je kraj. Bilo mi je žao, jer sa čovekom sa kojim planiram sve, da sputavam od stvari koje su normalne - odgovorila je Anđela.

"SE*S NA KRSTOVDAN SA OŽENJENIM I OSUĐIVANIM ČOVEKOM" Anđela Đuričić na meti brutalnih komentara: MORALNA GROMADA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading