FRAN ZAVRŠIO NA SUDU Opet ima problema sa zakonom, hitno vraćen u Hrvatsku
Printscreen

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je bivši zadrugar, Fran Pujas, završio u pritvoru. Domaći mediji su preneli vest da je u pritvoru bio zbog navodnog razbojništva:

- Fran se nije odazivao na suđenje, pa je raspisana poternica za njim. Sudski pozivi su mu stizali kod oca, koji je u jako lošem zdravstvenom stanju i kojeg je on krenuo da vidi i poseti ga za rođendan. Radi se o delu iz 2019. godine i reč je o razbojništvu - otkrio je izvor.

FRAN ZAVRŠIO NA SUDU Opet ima problema sa zakonom, hitno vraćen u Hrvatsku

Printscreen

 

Fran je odmah po izlasku iz pritvora došao za Beograd, odakle je spakovao kofere i odleteo put Amsterdama. Međutim, sudeći prema njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu, on je morao da se vrati u Hrvatsku kako bi rešio probleme sa zakonom.

Fran je sada podelio sa svojim pratiocima da je posetio Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Nije naveo razlog zbog kog je ovaj put posetio ovu ustanovu.

Podsećanja radi, Pujas je uhapšen u noći 14. decembra, na graničnom prelazu, po povratku u Srbiju. Novinari su tada je kontaktirala Franovog najboljeg prijatelja, Marka Đedovića, a on nam je potvrdio ovu informaciju i otkrio detalje hapšenja.

FRAN ZAVRŠIO NA SUDU Opet ima problema sa zakonom, hitno vraćen u Hrvatsku

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pa sve što znam je to da je uhapšen i da su ga odveli u Osjek, pa onda u Zagreb. Sutra tek ide advokat kod njega da mu Fran da ovlašćenje da vidimo šta je u pitanju jer pre 5 dana kada je ulazio u Hrvatsku nije imao poternicu. Poternica je izdata u ponedeljak i on uhapšen u ponedeljak veče, a u međuvremenu je bio kod svojih i kod oca na rođendanu - rekao nam je tada Đedović, a zatim smo ga pitali kako je izgledalo hapšenje na granici:

- Pa tako što su ga samo prebacili iz kola u kola i odvezli u Osjek. Tamo je prenoćio, pa su ga prevezli za Zagreb. To jedino znam za sad, sutra mu ide advokat,  pa ćemo znati šta je i o čemu se radi. Znam samo da je poternica za nešto, ali je izdata istog dana kada je uhapšen. Znam da nije nešto što je od skoro jer ga nisu ni pretresali ni ništa, kako kaže prijatelj koji ga je vozio - rekao je tada Marko.

ČLAN PRODUKCIJE ZAPRETIO Zadrugari će snositi velike posledice zbog nedoličnog ponašanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading