BEZ DLAKE NA JEZIKU Janjuš opleo po Maji i Filipu, pa se dohvatio Sofije Une i Aleks Nikolić
Foto: Estock

Janjušev ulazak u "Zadrugu 6" za Novu godinu napravio je veliku pometnju. Bivši zadrugar se pojavio kao Deda Mraz, a Maja Marinković je iskoristila priliku da popriča sa njim, da bi potom priznala da je on njena najveća ljubav. Slučajno ili ne, nakon ovoga se desilo pomirenje Maje i Filipa Cara, zbog čega su mnogi pomislili da to uradio u inat Janjušu.

- Krenuo sam u emisiju, večeras ću biti Car, vidim da često nosi naočare. Pokušaću da uhvatim njegov fazon, trebalo bi da bude dobro. Što se tiče stajlinga i naočara - našalio se Janjuš.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Janjuš opleo po Maji i Filipu, pa se dohvatio Sofije Une i Aleks Nikolić

Printscreen

 

Upitali smo ga da li se Car pomirio sa Majom zbog toga što je ona izjavila da je Janjuš njena najveća ljubav.

- Zamisli da ti Maja Marinković kaže da te je najviše volela u životu... To kao treba da bude kompliment? To je jedna katastrofa. Dosta ljudi mi šalje poruke da je zbog toga. Nema potrebe zbog mene, što se mene tiče, mogu i da se uzmu. Sutra da decu imaju, ja ne bih imao nikakav problem. Kad je trebalo da uđe, rekao da ne bi nikad, da sam ja slab na nju, da bih ja pao, a on pade... - rekao je Janjuš, pa dodao:

- Ja ću pokušati da ih vežem još više kroz neke moje storije i kad izađu napolje. Njih dvoje su jedini zaljubljeni u kući i jedina prava ljubav - dodao je on.

- Ja sam pokušao da dignem tu devojku, vredi u tom rijalitiju, nju sam odabrao, naglasio to baš nju. Stvarno je nema nigde. Nisam čuo to, ali su mi slali - odgovorio je bivši košarkaš.

On je prokomentarisao i ponašanje devojaka u "Zadruzi", a osvrnuo se i na svoju bivšu devojku Aleksandru Nikolić i otkrio kako bi je posavetovao da može.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Janjuš opleo po Maji i Filipu, pa se dohvatio Sofije Une i Aleks Nikolić

Printscreen

 

- Te devojke u rijalitiju dozvoljavaju da ih svako živi pljuje. Muško je muško, muškarcu je oprošteno mnogo šta. Ali žensko, da jaše sa jednog na drugi, pa na trećeg. Ovo je katastrofa šta ove žene rade u ovom rijalitiju. Nikada gore nije bilo. Nema dve normalne devojke. Evo, ne znam. Ne mogu da ih "skužim" u glavi - istakao je Janjuš.

- Nema tu pomoći. Ja ću porazgovarati sa njom kad izađe. Šalim se, naravno da neću. Ne interesuje me taj svet devojaka, to nije više za mene. Sve su na neki isti kalup. Ne znam... To su sve neke devojke koje pokušavaju da budu u centru pažnje, misle da su bitne, pa na neki najgori način. Veze nemaju sa životom. Nemaju pojma da ih svi živi pljuju. Ali svaka imitira neku drugu, ne bi li pokušala da bude bolja. Zamisli kakav je to cirkus - dodao je on.

PROSTITUCIJA NIJE DOZVOLJENA U SRBIJI Taki progovorio o navodima da je Majin "makro", pa zaintrigirao odgovorom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading