BRUTALNO ISKRENA Maja se dotakla Janjuša, pa pecnula indirektno Cara i Aleks
Foto: Printscreen

Maja Marinković sledeća je govorila u večerašnjoj emisiji o Filipu Caru, pa se dohvatila i Aleksandre Nikolić. Prokomentarisala je Marka Janjuševića i kako je njega najviše od svih volela.

- Dobro sam u skladu sa praznicima. Ne mislim da sam kriva za njihovu raspravu, Aleksandru nisam uvredila a za mene je rekla da sam jadnica. Ne vidim ko je ovde jadan, treba da to kaže u svom slučaju, treba sa svojim dečkom da rešava probleme. Sa njim mogu da imam i dobru relaciju a ne moram nikakvu. Nisam ja njega ponizila, a oni imaju problem sada zbog mene. Ja mogu da radim šta hoću, a onaj ko je siguran u svoju ljubav ne dovodi sebe u takve situacije - rekla je Maja.

BRUTALNO ISKRENA Maja se dotakla Janjuša, pa pecnula indirektno Cara i Aleks

 

 

- Ovde je svako sa svakim koje ne vole - rekla je Maja.

- Sve i da te voli treba da kaže, a ne da laže - dodala je Aleks.

- Ako ti ne vidiš pored svojih očiju, onda ne znam! Greota je što smo nas dvoje prekinuli to prijateljstvo, možda se i njih dvoje pomire ujutru. Kapetan je taj koji vozi svoju lađom - rekla je Maja.

- Baš onako pohvalno, vozila bi se jahtom! Inače Janjuša sam najviše volela, bila sam sa njim dugo, doživela sa ogromnu ljubav. Kada raskinem ne osećam mržnju, u afektu samo kažem svašta! Svi smo živi ljudi i grešimo - rekla je Maja.

BRUTALNO ISKRENA Maja se dotakla Janjuša, pa pecnula indirektno Cara i Aleks

 

 

- A luda Lemurčina samo on zna šta mu je u glavi, možda se baci par dana u neki flert ovde. Aleksandra zna da dobaci u prolazu, nije da ne zna da odgovori a ja sam jezičara! Meni je sa njim sve ravna linija - rekla je Maja.

- Opet laže! - dodao je Car.

SEDI NA DVE STOLICE Car pokušava da opravda druženje sa Majom, ostavio prostor za obnavljanja njihovog odnosa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading