VOLEO BIH DA DOBIJEM DETE Dejan Dragojević ne krije da je odlepio za novom devojkom, pa progovorio o prinovi
Printscreen

Dejan Dragojević, pobednik rijalitija "Zadruge 5" otkrio je da mu je nova devojka vratila veru u ljubav i da želi da se u 2023. godini ostvari kao otac, pa je otkrio detalje vezane za karijeru koju planira da započne na televiziji.

On je odgovorao na mnoga pitanja koja intrigiraju javnost, pa je priznao da bi prihvatio da se u ovoj godini ostvari i kao otac-

Da li si izgubio veru u ljubav?

- Iskren potpuno da budem, zaista sam u jednom trenutku prestao da verujem u ljubav, ali onda mi je nova devojka povratila veru. Ona je nešto novo i neopisivo, tako da mi vraća nadu iako sam toliki gard podigao što se tiče ljubavi. Uspela je samo u dva dana da obori sve moje predrasude i moju zamisao koju sam imao da mi ljubav ne treba.

Printscreen

 

Da li bi u 2023, godini voleo da ostvariš kao otac, da li ti majka traži unučiće?

- Voleo bih nema ništa lepše od dece, pogotovo kada nađeš osobu koja je van nekog mog prošlog života. Tada shvatim da postoje vrednosti koje su skroz normalne i da mi je baš ceo život trebala jedna takva osoba.

Pratiš li rijaliti, koje je tvoje mišljenje o Aleks i Filipu?

- Ne gledam rijaliti. Ne zanimaju me rijaliti likovi.

Da li bi voleo da se oprobaš kao voditelj na televiziji?

- Emisiju bih prihvatio i ulogu voditelja samo bi koncept bio u narodnom slengu, a koncept zanimljiv za sve uzraste.

Printscreen

 

Da li se kaješ zbog nečeg, da li se se uobrazio?

- Ne kajem se ni za šta, ali da mogu da vratim vreme neke stvari bi sigurno mnogo drugačije uradio prema nekim ljudima koji su bili uz mene, a ja to nisam u tom trenutku video. Nisam se uobrazio i dalje sam isti lik kome nije bitno gde je, šta nosi o ko će mu prići.

Komentari (2)

Loading
ŽAN

04.01.2023 14:01

ON ZA SVAKOM ODLEPI. ZATO MU I JESTE KAO JE....