ALEKSANDRA JE KOPIJA DALILE I MAJE ! Zoki Šumadinac bez dlake na jeziku osuo paljbu po zadrugarima
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zoran Šumadinac, poznatiji kao Zoki, bivši je učesnik rijaliti programa "Zadruga".

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti, sve promenilo u njegovom organizmu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Zoki se za portal Alo! oglasio i podelio svoje planove za budućnost, a kako nismo mogli da ga ne pitamo da nam prokomentariše učesnike Zadruge 6, Zoki je bez dlake na jeziku odgovorio na svako naše pitanje.

Bliži se kraj godine, kako se osećaš i koji su tvoji planovi za 2023. godinu?

Dobro veče, pre svega želeo bih da pozdravim sve vaše čitaoce. Ja sam fantastično. Moji planovi su bez planova. Želim da idem korak po korak, zaista ja sam neko ko nema previše planova, jer obično se nešto izjalovi. Tako da ja uvek sigurno koračam mojim malim sitnim nožicama, ali uspešno i čvrsto.

Da li pratiš Zadrugu, i da li bi nekoga izdvojio kao svog favorita?

Pratim naravno, nemam nekog favorita. Eto izdvojio bih Mikicu Bojanića, samo zato što me podseća na Davora Lazića, mog prijatelja iz Zadruge. Međutim, ne verujem da će Mikica stići do finala, ali eto izdvojio bih njega.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kako komentarišeš Aleksandru Nikolić ?

Jao nikako. Aleksandrin stav mi je grozan od samog poečtka. Mislim da je vaspitanje koje donosi od kuće nula, smatram da je njoj jedina misao u glavi da pobedi, i da je spremna da sve uradi kako bi došla do prvog mesta. 

Foto: Alo/ilustracija

 

Da li smartraš da Aleksandra kopira Dalilu Dragojević?

Da! Ona ne kopira samo Dalilu nego i Maju Marinković. Ona je kombinacija Dalile i Maje i smatra da će joj to doneti pobedu, ali zaboravila je da narod sve vidi.

 

 

Kako komentarišeš odluku Maje Marinković da posle svega javno ostavi Bilala?

Smatram da Maja nije imala dublje emocije prema Bilalu, on joj je bio najslabija meta za osvajanje, lepuškast dečko. Prrosto on nije imao neko rijaliti iskustvo naspram Maje, koja je ozbiljan rijaliti igrač. Ona je kraljica rijalitija. Ona je odmah odsedlala njega od starta i uzjahala. Mislim da njemu prija to što je bez nje sada. Maja je neko ko mora da bude glavna priča rijaliti programa, i  ona neće istrpeti da nema pitanja i pažnju, zato je ostavila Bilala i okrenula se Caru, ipak manjak pitanja i pažnje... Mislim da je Maja svesna da nikada neće pobediti! Maja je samo željna kadra.

Da li možemo da očekujemo tvoj ulazak u Zadrugu 6?

Sve zavisi. Nije da ne bih voleo, ali ako se bude ukazala mogućnost i dogovor sa produkcijom, zašto da ne. Ja bih voleo da bude par ljudi normalno, kako bih ja mogao da izdržim duže vreme. Žao mi je što sam Zadrugu 3 morao da napustim zbog zdravstvenih problema.

Printscreen

 

Za sam kraj Zoki je čestitao Novu godinu čitaocima Alo! portala:

Pre svega želeo bih da čestitam Alo! portalu Novu godinu, i još veću čitanost. Svim vašim vernim čitaocima želim puno zdravlja, sreće i ljubavi. I neka vam ova 2023. donese nešto lepo. Ljubi vas i voli vaš Zoki!

Komentari (1)

Loading
Jevta

01.01.2023 09:01

Aleksandra je još gora. Proputovala pola Evrope sa najstarijim zanatom.