Miljana Kulić Marko Đedović
Foto: Alo/aloonline.me

U toku jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" izbio je žestok sukob između Marije i Miljane Kulić zbog Lazara Čolića Zole, zbog kog je ona svoju majku nazvala go**etom od majke. Marija je stava da Zola koristi Miljanu da bi igrao rijaliti i što duže opstao, dok je Kulićeva totalno suprotnog stava.

Naime, njen, sada već bivši, momak Nenad Macanović Bebica je pre nekoliko dana pljunuo, dok je sinoć ušao u okršaj sa Zolom, zbog kog je moralo da reaguje i obezbeđenje.

BOLJE PET MINUTA SA ZOLOM NEGO CEO ŽIVOT SA BEBICOM Marko Đedović dao svoj sud nakon brutalne svađe Marije i Miljane, skandal

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kako je uz nju i njenu majku, kroz ceo proces Miljanine borbe za život i oporavka bio Marko Đedović, oglasio se kako bi prokomentarisao ova dešavanja, koja danima drmaju zidove Bele kuće.

Na pomen svađe Marije i Miljane, Đedović je imao da kaže:

BOLJE PET MINUTA SA ZOLOM NEGO CEO ŽIVOT SA BEBICOM Marko Đedović dao svoj sud nakon brutalne svađe Marije i Miljane, skandal

Printscreen

 

- Katastrofa jedna! Posle svega Miljana što je preživela, pustio bih je da radi šta god hoće, samo da je srećna. Ne mogu oni znati šta je njena sreća, ona zarađuje pare i funkcioniše kako, jadna, zna i ume. I Mariji sam rekao da je ostavi na miru kada me je pitala šta da radi jednom prilikom. Ako je njena sreća pored Zole, ja je podržavam. Sve ostalo mi je budalaština. Ne može se neko voleti na silu. To nikome nije uspelo, pa neće ni Mariji ni Bebici. Plaše se da se ne za*ebe???? A da li su se oni za*ebali, nek se zapitaju, pa imaju pravo kao pravi primeri da daju savete??? Ako je Miljani lepše pet minuta sa Zolom, nego ceo život sa Bebicom, ja glasam za tih pet minuta - rekao je Đedović, te je i dodao:

VIDEO SAM ZLOBU U TVOJIM OČIMA Zoli ništa nije jasno, prebacio Miljani jer je stala na Bebičinu stranu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading