RASČLANILA ČINIOCE Sandra Rešić nikoga nije poštedela, brutalno udarila na ljubavne parove u Zadruzi
Foto: ATA Images

U Beloj kući se ove nedelje odigrava čuveni zadatak "Sudbinske lisice". Zadrugari su podeljni u parove, koje je odabrala publika, i vezani lisica. Na samom početku zadatka došlo je do mnogih preokreta. Filip Car je ostavio Milicu Veselinović i ponovo uplovio u odnos sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom je vezan.

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić se oglasila i prokomentarisala ovaj komplikovani ljubavni trougao. Inače, Sandra je prošle godine bila vezana za Dejana Dragojevića u ovom zadatku, a priča o tome se provlačila kroz ceo rijaliti.

RASČLANILA ČINIOCE Sandra Rešić nikoga nije poštedela, brutalno udarila na ljubavne parove u Zadruzi

E-stock

 

- Iskreno, nisam očekivala da će Car i Aleksandra završiti zajedno, naročito ne Car sa Milicom, ali ja za razliku od mnogih nikad ne zaboravljam šta je ko kome obećao prethodnih sezona. Tako je Car u najžešćoj svađi, obećao Mensuru da će kre*nuti Milicu kad-tad. Toga se sećam kao juče. E sad, da li je to njegova namera bila ili je to samo moje viđenje svega, ne znam. Samo znam da Car kao Car, nepredvidiv koliko i predvidiv. Što se same Aleksandre tiče, znala sam da neće izdržati vezu. To mogu da kažem o njoj lično njoj, jer sam to javno govorila za crnim stolom u prethodnoj sezoni. Aleksandra je previše "divlja" da bi se uklopila u kalup za koji se trudila. Tako da sam znala da od toga nema ništa, nažalost. Iskreno, NI U SNU mi nije palo na pamet da ce to biti Car. Mislila sam da će biti Zvezdan, jer da se ne lažemo, svi su objavljivali snimke, šifre, tajne znakove, hrane, itd - započela je Sandra.

RASČLANILA ČINIOCE Sandra Rešić nikoga nije poštedela, brutalno udarila na ljubavne parove u Zadruzi

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Što se Milice tiče, ona se toliko pogubila da je to, ja ne znam... Kad su mi ljudi govorili da je druga sezona zaredom najteža, ja sam mislila: "Ma, daj". Kako najteža, već smo prošli sve? Međutim, živi je primer kako se u drugoj godini zaredom ili popraviš ili totalno upropastiš. Žao mi je. Za mene je imala potencijal odličnog komentatora, nažalost, od toga ništa - dodala je Rešićeva.

Sandra se osvrnula na još jedan ljubavni trougao. Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su spojeni lisicama, zbog čega je Nenad Macanović Bebica počeo da je proganja po Beloj kući.

NJEGA SU SVI ČEKALI DA ČUJU Moka Slavnić dao svoj sud o odnosu Zvezdana i Anđele: JA PODRŽAVAM LJUBAV

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading