NE DRŽI ONU STVAR U GAĆAMA Sandra Rešić demantovala spekulacije da je naterala Filipa da bude sa Aleks
Foto: ATA Images

Od kada je pao prvi poljubac između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, pokrenule su se mnoge teorije zavere, spekulacije, ali i nagađanja o njihovim emocijama.

U svemu ovome provlači se jedno pitanje, a to je da li je Filip iskren ili je to uradio taktički u dogovoru sa nekim od bivših zadrugara.

Foto: Alo/ilustracija

 

Jedna od njih, koja je bila 'na tapeti', kao bivša najbolja drugarica Dejana, sa kojom je prekinuo odnos upravo zbog veze sa Aleksandrom, što je možda jedan od razloga da bude 'sumnjiva'.

Tim povodom, Sandra Rešić, oglasila se i jasno progovorila o svim spekulacijama, povezivanjem sa starim i novonastalim parom, ali i poslala jasnu poruku fanovima Aleksandre Nikolić.

Alo

 

- Povodom tračeva, natpisa i klipova koji kruže društvenim mrežama, da sam ja, Sandra Rešić, zajedno sa Đedovićem, Dejanom ili ne znam kim nagovorila Cara da bude sa Aleksandrom, imam da kažem i po prvi put demantujem takve budalaštine. Prvo, moj jedini razgovor i to jedan, sa Filipom, bilo je da mi konačno ispriča šta se desilo sa Milicom i šta planira sa Majom kad uđe unutra. Moja sfera ni tada, ni sada, nisu ni Aleksandra ni Dejan ni njihova veza, raskid, niti me to zanima - rekla je ona i dodala:

TERA INAT ZOLI Anita nakon svađe sa Čolićem, sve vreme gleda u Marka

Komentari (0)

Loading