NIJE IMALA ŠANSU KOD CARA Maja Nikolić ponovo brutalno udarila na Aleksandru, Nikolićevoj neće biti dobro
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nakon što je Aleksandra Nikolić javno prevarila i ostavila Dejana Dragojevića, i ušla u vezu sa Filipom Carem, koja je ubrzo pukla jer je on izabrao Milicu Veselinović i ušao u vezu sa njom, stupili smo u kontakt sa pevačicom Majom Nikolić.

Poznato je da je Maja podržavala vezu Dejana i Aleks, jer je uvek bila na Dejanovoj strani, čak je i bila zahvalana Aleksandri što je pomogla Dejanu da prebrodi težak period posle javne prevare koju je doživeo u Zadruzi 5. Zbog toga i svega što se desilo sa Aleksandrom, ona nije mogla da ne prokomentariše zadrugarku i njeno ponašanje:

Printscreen

 

- Aleks je proračunato ušla u vezu sa Dejanom jer joj se oduvek sviđao Car ali nije imala šansu kod njega. Setimo se sa kim je sve Aleks bila ili pokušala da bude u Zadruzi pre Dejana. Sramota me je koga sam podržavala iako sam uvek izjavljivala da je Aleks glupa i da nije za Dejana. Mislila sam da će me njihova prava ljubav demantovati. Medjutim to se nije desilo - počela je Maja pa dodala:

Ona se potom osvrnula na optužbe Aleksandrine sestre Jelene da Dejan ne radi ništa u svom životu:

Printscreen

 

- Logično je da ce ona braniti svoju sestru. Tako da su mi njene izjave nebitne - direktna je bila pevačica pa se ponovo osvrnula na Aleks:

- Svi će se složiti sa mnom da je Aleks glupa, iako je proračunata, i da niže od ovoga nije mogla da padne - završila je Maja.

ESTRADNI RAT NA POMOLU Hitno se oglasio muž Marine Popović nakon navoda da joj se sviđa Bojan

Komentari (0)

Loading