OVO JE PRAVO, NIJE FEJK! Aleksandra Subotić Peci oprostila javnu prevaru, pa stala na ludi kamen (FOTO)
Printscreen

Aleksandra Subotić obelodanila je da se udala za dugogodišnjeg partnera Petra Raspopovića

Naime, Subotićeva je pratiocima na društvenim mrežama priredila nagradni kviz u kom su odgovarali na pitanja vezana za njen život.

Jedno od pitanja je glasilo i: "Koliko sam se puta udavala dosad?", pri čemu je tačan odgovor bio: "Jednom zaista i jednom fejk".

Printscreen

 

Aleksandra je, podsetimo, imala lažno venčanje sa Davidom Dragojevićem pred kamerama rijaliti šou-programa "Parovi", pri čemu se par godinama držao priče da je svadba bila prava. Istinu o lažnoj trudnoći i gubitku bebe pred kamerama je nešto kasnije otkrila sama produkcija ovog TV formata, uz isticanje da je Subotićeva od samog početka znala da je test negativan, te da je "pristala da igra igru".

Printscreen

 

Aleksandra je potom uplovila u romansu sa novosadskim biznismenom Petrom Raspopovićem Pecom nakon što ju je Dragojević prevario sa starletom Anom Korać pred kamerama rijaliti šou-programa "Zadruga".

Par je, potom, dobio i sina. Podsetimo, doživeli su najveću krizu kada je Peca uhvaćen sa Aleksandrinom drugaricom Majom Marinković, kada se nakratko i rastao. Subotićka je ipak odlučila da Vijagri pređe preko prevare.

NE KRIJE BOL Nakon što je po drugi put javno prevare, Dejan Dragojević za Alo! o Aleksandri

Komentari (1)

Loading
Cile

08.12.2022 11:25

Sponzoruša oprostila prevaru zbog love to svi znaju