NE KRIJE BOL Nakon što je po drugi put javno prevare, Dejan Dragojević za Alo! o Aleksandri
Foto: Massnori Josida

Samo dva dana nakon što je saznala da ju je ostavio dečko Dejan Dragojević zbog njenih bliskih odnosa sa drugim muškarcima, Aleksandra Nikolić odlučila je da se prepusti strastima i potvrdi sumnje čitave javnosti da prema bivšem dečku Filipu Caru i dalje ima emocije.

Printscreen Zadruga

 

 

Nakon žurke i mnogo alkohola, Nikolićevoj su popustile kočnice, pa je završila na Carevom krevetu, a potom mu je dopustila da je strasno poljubi.

Bivši partneri su ovim poljupcem obnovili staru romansu, a ni kamere im nisu smetale da uživaju u nežnostima od kojih su se više od deset dana suzdržavali.

- Nerealno je koliko mi značiš, Filipe. Ne mogu to rečima da opišem - bilo je sve što je Nikolićeva uspela da izusti novom-starom dečku, koji je u naletu poljubaca potvrdio da i on gaji jake emocije prema njoj. 

- Razumem te potpuno. Tako je i meni - rekao je Car, a potom nastavio da je mazi.

Printscreen

 

Kako bismo proverili šta o svemu misli sada već bivši dečko Dejan, kontaktirali smo sa njim, ali nije bio preterano raspoložen za razgovor.

- Zaista ne mogu da pričam o rijalitiju i Aleksandri. Hvala na razumevanju - rekao je Dejan.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Dragojević je za naš list ekskluzivno otkrio da je stavio tačku na odnos sa Aleksandrom, kao i da mu ne pada na pamet da uđe u šestu sezonu Zadruge da bi pokušao da spase njihovu vezu. 

Printscreen

 

- Ne želim da izgovorim nijednu reč koja ima veze s Aleksandrom. Imam svoj život i sebe sam stavio na prvo mesto. Samim tim mi ne pada na pamet da ulazim u rijaliti ni da učestvujem u aferama koje su aktuelne - rekao je tada Dragojević, koji se potom oglasio i na svojim društvenim mrežama.

"NE MOŽE DA MI MAFIJA" Miljan i Kerić u nikada žešćem sukobu, Vračević se zaleteo na cimera, HAOS U "BELOJ KUĆI"

 

Komentari (0)

Loading