VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKAD Ermina brutalna prema Aleks, udarila na njen moral: Neka ide kod Cara, ako je čini srećnom
Alo

Ermina Pašović oglasila i otkrila šta misli o najaktuelnijim temama koje poslednjih nedelja tresu Belu kuću i zadrugarske odnose.

Shodno tome što su je u poslednje vreme konstantno pominjali u Zadruzi, Ermina je otkrila šta misli o raspravi Matore sa Sanjom Grujić i Markom Stefanovićem.

VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKAD Ermina brutalna prema Aleks, udarila na njen moral: Neka ide kod Cara, ako je čini srećnom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Što se rasprave Sanje i Matore tiče, mogu samo da kažem: "Bravo Matora"! - rekla je ona.

Bivša zadrugarka otkrila je šta misli o odnosu Maje Marinković i Bilala Brajlovića koji je od ulaska Filipa Cara na klimavim nogama.

- Mogu samo reći: "Ti voliš nju, a tebe ja"! Bilal je jedan jadnik koji će biti ostavljen i onda će glumiti žrtvu… Sve je on to planirao ako mene pitaš, jer je svestan da će ga Maja prevariti - odlučna je Ermina.

- Što se tiče Aleks i Dejana, gotivim oboje. Smatram da je Dejan ispravno postupao i slažem se, a što se Aleks tiče, ona mi je top. Kao što sam rekla, ne može neko večno glumiti ono što nije, a i ne treba. Neka radi šta je čini srećnom, a to je Car i to se itekako vidi. Nego, šta ćemo mi sa ludim Zvezdanom? - pita se Ermina.

OVAKO SE ODALA Aleks dobila informaciju da ju je Dejan ostavio: Kuda idu ostavljene devojke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading