ON JE RAZOČARENJE VEKA Bivša zadrugarka oplela po Bilalu Brajlovića: Prodao je i majku i sestru!
Printscreen

Marija Kulić je tokom emisije 'Pitanja gledalaca" istakla da je ona četiri godine bila oslonac Željku, dok Ivana nije bilo ni na vidiku. Kako komentarišeš ovo dešavanje?

-Žao mi je što je uopšte došlo do toga sinoć, jer mi je srce kao kuća bilo, kad sam uvidela da se lopta spustila, zbog dobrobiti Željka. Ako su već tako dobro fukcijonisali, nije bilo potrebe za tim. Svi mi znamo sve te priče, ko je šta i kako. Smatram da Marijino izlaganje nije bilo potrebno, a da se ona zalagala, definitivno jeste. Marija je toliko posvećena Željku, da tu greška ne može da se nađe. On je njen centar sveta, to sam u par navrata imala priliku da vidim i doživim! Osetljiva je to tema, najviše bih volela, kada više do takvih situacija ne bi dolazilo!

ON JE RAZOČARENJE VEKA Bivša zadrugarka oplela po Bilalu Brajlovića: Prodao je i majku i sestru!

Foto: Printscreen/instagram

 

Bilal i Maja su imali žestoku akciju u radiju, kako gledaš na tu situaciju?

Šta da kažem, sem da je to jedna velika bolest. Po mom mišljenju je Bilal razočarenje veka. Taj momak definitivno nije sav svoj. Pre veze sa Majom sam ga podržavala, bio je simpatičan, ali sada se to promenilo. On je obična iskompleksirana fukara, koja nema ni "K" od karaktera. Kada je rekao da je iz*ebao celo Sarajevo, od ku*ve, do najpoštenije, time je rekao sve o sebi. To je osoba koja bi prodala majku i sestru, ups...to je već uradio. On je najogavniji i najodvratniji lik, od nastanka rijalitija! 

PRIČA O DETETU NIJE REALNA Stefan Karić prokomentarisao odnos Zole i Anite, pa pomenuo Miljanu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading